Ενα ωραίο σαββατο.

Στις 10 και μισή περιμένω τον πρωην μου να ερθει με αγριες διαθεσεις, να "παρει"το παιδι. Μου το δήλωσε. Του απάντησα οτι εφοσον κανει/εκανε χρήση ηρωίνης, μπορει να το δει παρουσία μου. Δεν το παιρνει.
Κρύβεται πισω από το αρχικο συμφωνητικό το οποιο ΠΟΤΕ δεν τηρήσαμε, το οποιο λέει οτι μπορει να την παιρνει κάθε δευτερο σαββατοκύριακο. Το οποιο όμως λέει και οτι μπορει να την βλέπει τις Πεμπτες (δεν φανηκε ουτε ρωτησε να την δει) και οτι πρεπει να μου καταβάλλει ενα ποσο διατροφής που ποτε δεν πήρα. Επίσης το συμφωνητικό λέει οτι αυτα αλλαζουν κατόπιν συμφωνίας.
Ε, δεν συμφωνώ.
Αυτό το συμφωνητικό φτιαχτηκε από μένα οταν χωρίζαμε για να διαφυλάξω επαφή με το παιδί γιατι τον εβλεπα οτι δεν τον ενδιεφερε, και ήθελα να διατηρήσω μια επαφή μεταξύ τους για να μην νιωσει η μικρή οτι δεν την ήθελε.
Δεν ξέρω τι θελει να κάνει, ποσο θα το τραβήξει. Ξέρω οτι δεν μπορω να του επιτρεψω να την παρει.
Δεν εχει φραγμούς, δεν σεβεται, και χειραγωγεί όποιον του λέει όχι.
8 χρόνια αυτό κανει, 8 χρονια εχω λιωσει να προσπαθω να προστατευσω την αθώοτητα του παιδιου.

Το παιζει θιγμένος πατερας που του στερω το παιδι του. Ψεμμα.
Ζητά ψυχιατρικη εξεταση του παιδιου με την ελπιδα οτι η μικρη θα πει αυτα που θελει εκείνος. Η μικρή όμως δεν καταλαβαινει και πολλά. Και ειναι παιδι που με τις εντασεις κλείνεται στον κοσμο του και το να την "αγγιξεις" γινεται όλο και πιο δύσκολο.
Απο χτες το στρες μου εχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν ειναι ζωή αυτη και δεν την θέλω αυτήν την ζωή. Δινω μαχη να ελευθερωθώ. Την μαχη για την ελευθερία της μικρής να βγει από την χωρα θα την δώσω τον Αυγουστο.
Δεν ξέρω αν θα μου φερει αστυνομία και πώς θα καταλήξει όλο αυτό, ομως χρειαζομαι τις σκέψεις σας.

Comments

Popular Posts