Ok so this is it:

Ενω ετοιμαζόμουν να φύγουμε  και να ξεκινήσουμε εκ νεου,  ο πατερας της μικρής μου εκανε ασφαλιστικά μέτρα να μην φύγει το παιδί. Εδωσα ο,τι χρήματα είχα στον δικηγόρο και εχασα. Ενας θεός ξέρει γιατί, αν και εγινε θεμα οτι η σχεση μου ειναι με μικρότερο. Και οτι ο πατερας του παιδιου κλάφτηκε οτι χανει το σπλάχνο του και που το παω η κακούργα. Οσοι διαβαζετε το μπλογκ χρόνια ξερετε, δεν χρειάζεται να σχολιάσω. Το οτι παει ΚΕΘΕΑ και δεν μπορει να το παρει ούτε ενα απόγευμα δεν μέτρησε. Το οτι ομως ειναι ενστολος, σιγουρα.Ελλαδισταν.
Το θεμα ειναι το εξής. Εχω ακόμα καποιες πιθανότητες να κερδίσω. Ομως δεν εχω ούτε για μετρό. Κατα καιρόυς πολλοι μου προσφερατε βοήθεια σε ιδιωτικά μαιλ και αρνιομουν πάντα. Αυτή τη φορά θα σας πω ναι. Χρειαζεται να μαζεψω λίγα χρήματα για να καταθεσω αγωγή και ασφαλιστικά μετρα και να κάνω ανάκλήση των προσωρινών μέτρων.
Μπορει να γραφω και να  "ακουγομαι" ψυχραιμη ομως για να ζητάω κάτι τετοιο, καταλαβαίνετε ποσο σοβαρά ειναι τα πράγματα.
Χωρις να τιθεται θεμα κηδεμονίας, τιθεται θεμα τι θα απογινει το παιδί μου, αφού δεν μπορω πλέον να προσπαθώ να δουλέψω και να την μεγαλώσω με τοσο αντιξοες συνθήκες. Πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι ο πρωην μου δεν θα ησυχασει αν φτιαξω τη ζωή μου, μου εχει κανει σαμποταζ πολλές φορες για να αρνουμαι να το πιστεψω.
Δεν μπορω να προστατεψω και να μεγαλώσω ενα παιδι σε τετοιες συνθήκες.
Μας κοβουν το ρευμα, το καθημερινό φαγητό ειναι προκληση.
Και δεν μπορω να ξαναπαθω καταθλιψη, ήδη ημουν σαν πεθαμένη για πολύ μεγάλο διαστημα.
Αν μπορειτε να με βοηθήσετε λοιπον, να βοηθήσω την μικρή μου να μην χασει την μαμα της. Γιατι ολη αυτή η τρελα με απομακρύνουν στα βαθη των πιο σκοτεινων μου σκεψεων....



Comments

Popular Posts