O paylos....



 Κυκλοφορει στο singleparent.gr και εχουν εξαγριωθεί οι περισσότερες γυναίκες, και το καταλαβαίνω. Ομως το κείμενο το οποιο λογικά πρεπει να ειναι τρολλιά, για ανάγνωση και ντορο, ειναι τοσο απλοικό, τοσο χαζο, τοσο αδύναμο που απορω. Δεν εχει επιχειρήματα, Δεν εχει δομή, ειναι γεμάτο πίκρα και μίσος για την μάνα του παιδιού του και μεσα σε ολο το κείμενο το παιδι δεν το αναφερει καθόλου. 
Δεν αναπτύσσει τα συναισθηματά του να μας παρασυρει στην περιπέτειά του, δεν μας ανοιγει ενα παραθυράκι στην σχεση του  με το παιδι παρα μιλάει για ραφια, χοντρές, τραπεζες σπερματος και νταβατζιλικι. Τη γιαγιά του,κατι για κότες, μεζεα και κάτι προπολέμικά γνωμικά της εποχής που οι γυναίκες επρεπε να υπομένουν τα παντα για να επιβιώσουν αφου ουτε λογαριασμό σε τράπεζα δεν ειχαν δικαίωμα να εχουν, χωρίς έγκριση του αντρός τους.

Ο τυπος ειναι για λύπηση, και όχι για θυμό. Εχει θυμώσει με την "χαζη που δεν της έβαλε μυαλό" αυτος, ο ογκόλιθος, και θεωρεί οτι ολοι οι αλλοι φταινε που ειναι αυτός μαλάκας. Οτι οι αλλοι τον χώρισαν από το παιδί του και τα λεφτά του εξισώνουν την αξία του. Και τα στερεί από το παιδί του, αφου ενα εισόδημα εισοδυναμεί σε διαιρεση σε υποχρεώσεις, αρα το παιδι θα στερηθεί τα παπουτσια, την εκδρομή, το καλύτερο φαγητο.
Με τα λεφτα ΤΟΥ βλεπει την αξία του και μάλλον ξέρει καλύτερα από όλους και σίγουρα καλύτερα από εμας, γιατι.
Αλλωστε ο προσεκτικός αναγνώστης βρίσκει αυτα που του ίδιου του ξεφέυγουν αναμεσα υστερικά θαυμαστικά και τα χαχαχααχαχα "Ευνουχίσατε...αδυναμους χαρακτήρες"
"Δεν αφήσατε τίποτα ορθιο" ορύεται.

Το καταλάβαμε Πάυλο μου. Αλλα δεν σου φταίει το παιδι αν εσυ εισαι μικροτσουτσουνος, και δεν σου λειτουργεί το εργαλείο, ρε αδερφε. 





Από κάτω, απόσπασμα 
"Στην αιωνια πυρα ρε το γουρουνι, ειδικα αυτα τα γουρουνια που δεν ειναι ενταξει στις καταβολες απο το νταβατζιλικι που νομικως το λενε διατροφη


Και πριν δειτε τι εχω να πω, σας ξεκαθαριζω εξ αρχης πως ουτε εδωσα ουτε δινω και ουτε θα δωσω ποτε μου λεφτα στον ανθρωπο που με χωρισε απο το παιδι μου! «Δεν σε χρειαζομαι» μου ειπε τελευταια, «μπορω και μονη μου». Καλο κουραγιο της λοιπον!


Να ρωτησω όμως κατι ακαδημαικα, εγω που δεν ξερω και πολλα απο αυτα, ερμαφροδιτος δεν ειμαι, για πειτε μου εσεις που είστε και πατερας μαζι… Στην προσωπικη σας ζωη εξω φλερταρετε και με γυναικες;;; Σκεφτοσαστε να ξαναφτιαξετε τη ζωη σας και αυτη τη φορα να παρετε γυναικα;  Αντρακια; δεν εχετε αφησει τιποτα ορθιο κυριες μου, τιποτα!!! 



....Εγω σας προειπα λεφτα δικα μου δεν θα ξαναδει στα χερια της οσο ζω ποτε της. Ορμάτε!!!

Εδώ δεν μπορεσα να βαλω μυαλο στη δικια μου τη χαζη που την αγαπουσα και θα βαλω στην καθε άλλη;;; Αντι λοιπον να γραψω σχολιο ειπα να γραψω αυτο



Προσεχετε τα παιδια μας λοιπον και αφηστε την επιδειξη, γιατί αν ειχατε οντως αξια και ικανοτητες θα κρατουσατε τα σπιτια σας.
Η συγχωρεμενη η γιαγια μου ελεγε, «η γυναικα τον κραταει τον αντρα και το σπιτι παιδι μου, αν θελει το ανεβαζει αν θελει το κατεβαζει και το γκρεμιζει». Οσο και αν αλλαξαν οι εποχες αυτο δεν ανηκει σε αυτα που αλλαζει. Και αν λοιπον εξισωθηκε και αλλαξαν μερικοι ρολοι, οριστε η απαντηση σας… γιατι να έχει τοσα χωρισμενα ζευγαρια;;;

Εχετε ξεσκισει τους ρολους κυριες μου ακομα πριν χωρισετε! Οσες από εσάς ειχαν αδυναμους χαρακτηρες για αντρες, τους ευνουχισαν και μετα γκρινιαζαν οτι δεν εχουν αντρα πλαι τους, και τον χωριζαν. 

Όσες παλι σαν την ατυχη τη δικια μου ειχαν αντρες που δεν μπορεσαν να τους υποταξουν, απλα καταπιεζοντουσαν αλλά έτρωγαν και έπιναν απο τα λεφτα του, κυριες… ξυνοντας ολη μερα το βρακι τους, ωσπου μια μερα «ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη»… «εσυ δεν ηθελες γυναικα, δουλα ηθελες.» Μα «η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα».  Αλλιως υπαρχουν και τα ραφια κυριες μου…!!!

Εχετε φαει τα καλυτερα παιδια ΚΑΡΧΙΕΣ!!!!!!


Φτιαξτε ελευθερη ζωη, φτιαξτε καριερες, παρτε γατες και φτιαξτε γερο ραφι να σας χωραει ολες μαζι;
 και αν θελετε παιδι, δοξα το θεο, τραπεζες σπερματος υπαρχουν μπολικες!!! 

Μονα ζυγα δικα σας κυριες μου;;; Δεν γινεται!!!

Η κοτα νερο πινει και το θεο κοιταζει



Και όποια κυρια θελει να πεσει να με φαει διοτι τα ειπα λιγο χυμα, μπορει να στειλει βιογραφικο με προσφατη φωτογραφια (ολοσωμη) και να μπει στη λιστα αναμονης. Θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας με βαση τα κιλα.  (Δεν ξερεις τι γινεται, μπορει να μας κατσει και τιποτα ζουμερο που μας αρεσει κιολας χαχχααχαχαχχααααχχα)


Κυρίες μου το κειμενο ειχε καθαρα αστειευτικο χαρακτηρα και τονο, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να ανοιξω πολεμο, ο νοων νοείτω… Κρατηστε οτι θελετε από τα παραπάνω! Το τελευταιο ομως το εννοω… περιμενω βιογραφικα απο τις περισσοτερο θιγμενες, να τις κατευνασω λιγο!!! Απο τις αληθινες γυναικες γιατί μεζεα εχω και εγω, δεν θελω αλλα.


Παύλος"

Comments

Popular Posts