Οταν δεν του κάθεσαι και στην λέει στα σοσιαλ μιντια.

Ειναι ευκολο να γράφεις ό,τι κατεβαζει η κουτρα σου. Φαντασία να εχεις, μερακι για την δουλειά σου, λέγειν. Αλλες φορές παλι δεν εχεις τίποτα να πεις, οποτε παιρνεις σβάρνα το ΦΒ, και κανεις κοπυ πειστ, σβήνεις χωρις να σβήνεις, και στήνεις γαιτανάκι με του ομοιους σου που εχουν τοση λύσσα εσωτερική, που ορμανε να δαγκώσουν ενα κομμάτι της σαρκας που τους προσφερεται, χωρίς δευτερη σκέψη. Χωρίς να μασήσουν καν, βάζουν απο ένα λιθαράκι, μπας και πατήσουν πανω του και ψηλώσουν δυο χιλιοστα.

Το κατεβατο δεν ειχε τελειωμο. Είπα λοιπον να αγνοησω, να παω να παιξω με την κόρη μου, να ετοιμαστω για το βραδυ. Ομως ειδα σto προφιλ του τυπου οτι αυτο το κανει συνεχεια. Απομονωνει κατι και το παρουσιαζει. Και αντε μετα ο αλλος να κατσει να εξηγεί πως ειπωθηκε, γιατι...Εχει σημασια; Νοιαζει κανεναν η αληθεια; Οχι βεβαια, οργανα να παιζουν, - και σ αυτη τη περιπτωση, κοντευουν να τυφλωθούν- και στήνεται χορός.

Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Στεναχωρεθηκαν καποιοι φίλοι μου, εγώ καθόλου. Με ενοχλει η κακία, και ειδικά αυτη που σερνεται. Αλλα κατα τα αλλα, αν με ενδιεφερε τι ελεγε ο καθε ετερόφωτος, θα ειχα και τελείως διαφορετική σταση.


ΥΓ, οχι δεν μου την επεσε, ουτε με εκδικήθηκε, ήθελα απλά να δειξω ποσο ευκολο ειναι να ανοιγεις το στομα σου να λες παπαριές. Που τουλαχιστον τοτε, θα ειχε καποιο παθος από πίσω, μια δικαιολογια, μια ενταση, ενα παντελόνι ρε γαμώτο, και οχι αυτο το γυναικουλίστικο, χλιαρο "κοιταχτε εδω τι εγραψε" που θυμίζει την Τασσω Καββαδία στην Γυνή, η τα ξεκατινιασματα του Χιου και του Φουρκιώτη.... |Οχι μανα μου ή εισαι κιουρια κλασατη και προσπερνας, η υποστηρίζεις τις επιλόγες σου, τον χρονο που εφαγες και δειχνεις τα κιτρινα που εχεις για δοντια. Δεν επιστρατευεις την καθε καρακατιναρα που αναγνωρίστηκε από κάτω να μου πει να παω να γαμηθώ.
Μου τελειωσανε οι τρυπες πια, με τις ευχες, οχι τιποτ'αλλο.


Τελος παντων, η ιστορια ειναι πολύ πιο απλή, βαρετη και προβλέψιμη. Τον κύριο τον απεριψα από γκεστ.



Νο, στιλ φακινγκ ουιθ γιου.

Η αλήθεια ειναι οτι η γυναικα που παραπονέθηκε, εβαλε δημοσια φωτογραφίες του σπιτιου που της ειχε παραχωρηθεί και ισχυρίστηκε οτι το σαπουνι δεν ηταν καινουργιο. Δηλάδη τρεχα γύρευε. Eιπαν οι μισοί ηλίθιοι οτι ήταν "κριτική". Κριτική κανεις στην ιδια, ή στην πλατφόρμα, τετ α τετ, η στον καταλληλο χωρο για προειδοποιηση των αλλων, τι θα "παθουν", δεν βγαζεις κακία και ως αλλο ματωμένο σεντονι τα ψυχολογικά σου και τα ψυχανεμίσματα σου σε γκρουπ να  φανε την ιδιοκτήτρια, (ουτε παπαριες στον τοιχο σου, καλή ωρα)... Γενικά μια μιζερια και καταχρηση, απ'οπου και να το πιασεις. Δεν παυει να ειναι αλλουνου το σπιτι και οι φωτογραφιες που τραβηξε και ποσταρε ήταν χωρις την συγκαταθεση του ανθρωπου που της ανοιξε το σπιτι του. Σαπίλα. Μην σου τυχει.. Το τραβηξε κι αλλο, τσακωθηκε, εκλεισε τα κομεντς, συγχιστηκαν διαφοροι, εγραψα αυτό.  Αυτα. Τιποτα αξιο λόγου.

Αντε, καλή χρονια

Comments

Popular Posts