Gay γαμοι, εγκληματα και αλλες σκεψεις

Γιατι ολοι κλωτσανε η γελανε στην σκεψη των γκει γαμων;
Θεωρω οτι αν καποιοι ανθρωποι θελουν να δεσμευτουν παρα να ξεκωλιαζονται απο δω κι απο κει, μονο καλο μπορει να ειναι-απο ρομαντικης αποψης.
Απο την αλλη, την πρακτικη, αν δυο γυναικες ζουνε μαζι και η μια εχει αποκτησει παιδι ειτε με καποιον πρωην συζυγο που αδιαφορει, ειτε με την ιδια με την βοηθεια φιλου /τραπεζα σπερματος...ειναι τραγικο σε περιπτωση θανατου της βιολογικης μητερας, το παιδι να χανει και τον δευτερο γονιο γιατι το κρατος δεν αναγνωριζει καποια δικαιωματα.
Θεωρω τραγικο να ζεις με εναν ανθρωπο μια ολοκληρη ζωη και οταν εκεινος πεθανει να ερθουν κατι ξαδελφια απο την κωλοπετινιτσα(λεμε τωρα) να πεταξουν το ετερο ημιση στον δρομο ή να παρουν τον πεθαμενο και να τον θαψουνε εκει που και οπως θελουν και λοιπα και λοιπα...
Η να εισαι αρρωστος βρε αδερφε και να μην μπορεις να δεις τον ανθρωπο σου στο νοσοκομειο...

Γιατι κλωτσαμε λοιπον;
Για τιμωρια;
Α, κανεις αισχη αρα δεν πρεπει να εχεις τα ιδια δικαιωματα με μενα που ειμαι αξιοπρεπης. Εκει να ταλαιπωρηθεις, να σου δειξω οτι δεν σε αποδεχομαι.
Αυτο το συμπερασμα βγαζω.
δεν ειναι για την μη αποδοχη της ομοφυλοφυλιας....αυτο το εχει αποδεχτει και ο παππους του τελευταιου χωριου οτι γινεται.
Ειναι για την τιμωρια.


Τιμωρια, εγκλημα και τιμωρια...εγκλημα.
Βλεπω απο χτες τις ειδησεις και τις εκπομπες για τον Σεργιανοπουλο...και σκεφτομαι οτι το εχουν κανει τοσο τσιχλα το θεμα, με τοσο δραματικες σοβαροφατσες που ακομα και ο πιο καλοπροαιρετος ανθρωπος θα πει στο τελος "μας τα πρηξατε πια"
Γιατι εγκληματα γινονται καθε μερα.
Οχι οτι αυτο μειωνει την αγριοτητα η τον πονο των δικων του ανθρωπων και δεν θελω να φανω σκληρη.
Αλλα δεν με πειθει κανεις απο αυτους που παιρνουν περιλυπες φατσες, οτι το κανει απο αγαπη και στεναχωρια για τον ηθοποιο ....αλλα ειναι μονο για να παιξει "θεμα".
Και εκει θεωρω οτι τον κλεβουν απο οποιαδηποτε αξιοπρεπεια.
Και ειναι και το αλλο.
Ποσο θα παιζει το θεμα χωρις να αποκαλυφθουν αυτα που μεχρι τωρα εντεχνως δεν λενε;
Τι δεν λενε?
Πχ αν ειναι γυναικεια η αντρικη πατημασια...
Την απαντηση πολλοι την ξερουν, και στην τελικη εχει σημασια μονο για τους ερευνητες, εμας δεν μας αφορα.
Οταν ομως γινονται πηγαδακια που θυμιζουν χωριο και λεμε λεμε λεμε ε...νισαφι πειτε τα γεγονοτα και περαστε σε αλλο θεμα η βουλωστε το και παιξτε κατι αλλο γιατι η αερολογια εις βαρος ενος ανθρωπου που δολοφονηθηκε ειναι απο τα πιο κακογουστα που εχουν συμβει ως τωρα.


Αν με ρωτουσε εμενα καποιος θα ελεγα οτι ενα πιθανο σεναριο περα απο το εγκλημα παθους και εκει κοιταμε στο στενο περιβαλλον, με ποιυς ειχε σχεσεις...ειναι να επαθε ο ενας απο τους δυο ασχημο τριπακι απο ναρκωτικα και να τον επιασε αμοκ...

Οπως και να εχει 2 μερες αφιερωμα σε κατι τετοιο και με τους παρουσιαστες τυπου Σκορδα να παιρνει το "με παιρνω πολυ στα σοβαρα" υφος και να λεει στην ουσια τιποτα, με κουραζει.

Ευτυχως υπαρχει το κουμπακι και κλεινω.



Μετακομισαμε στο νεο σπιτι η μικρη ειναι ενθουσιασμενη.
Ο πατερας της μετακομιζει παλι στην μητερα του και ενω καποιοι δικοι μου φιλοι σκασανε ειρωνικο γελακι, εγω παλι ανησυχω για το τι με περιμενει. Και διαφωνω.
Οταν ενας ανθρωπος δεν φροντιζει τον εαυτο του στα πιο καθημερινα πραγματα αναπτυσσει ενα αισθημα αχρηστιας, κατα κανονα, δεν νιωθει καλα στο πετσι του και παγιωνεται σε μια κατασταση "έφηβικη"....με εξαρσεις, επαναστασεις (συνηθως που μεταφερουμε σε αλλους).
Απο την αλλη τι εικονα θα εχει η μικρη?
Οτι η γιαγια μαγειρευει ταιζει πλενει φροντιζει ολους και ο μπαμπας ειναι μονο για παιχνιδι?
Τι μνματα περνιουνται για τους ρολους;Και τους ρολους σε σχεση με τα δυο φυλα;


Τελος παντων. Δεν μου πεφτει και λογος.
Οτι εχω μια υποκωφη ανησυχια την εχω, αλλα κοιταω τον ηλιο που μπαινει απλετα απο το μπαλκονι μου, την κορη μου ξαπλωμενη στο καινουργιο χαλι να ζωγραφιζει,και χαμογελαω.
Μπαινουν μεσα στο σαλονι και οι ξυρισμενες γατες, και εκει σκαω πια στα γελια.
Συντομα φωτογραφια.

Comments

Καλώς σε βρήκα. Άρχισα να διαβάζω το blog σου από την αρχή. Επειδή διάβασα κάπου που λες ότι σε κατέκριναν πολλοί γι' αυτό που είσαι, θα σου πω να μην ακούς κανέναν και να κοιτάς να αισθάνεσαι εσύ καλά μέσα σου για τις πράξεις σου. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τον άλλον. Όσο για την κόρη σου, πιστεύω πως η αγάπη σου γι' αυτήν και το μητρικτό ένστικτο σε οδηγούν να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο γιαυτήν. Γιαυτό μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάει τη διάθεση με κακόβουλα σχόλια και κριτικές που κρύβουν πικρία και ίσως και φθόνο και ζήλια.
Vany said…
Συγνώμη κιόλας,αλλά λίγο θα'πρεπε να σε νοιάζει η εικόνα που θα έχει η μικρή για το μπαμπά της.Σκέψου ότι ακόμα και την εικόνα που θα χει για σένα δε μπορείς να φτιάξεις ακριβώς όπως τη θες,το μυαλό των παιδιών παίρνει απίστευτες στροφές.Οπότε μη σε απασχολεί πολύ.
Καλά να περνάς στο νέο σου σπίτι
Lili said…
den me απασχολει η εικονα του μπαμπα της συγκεκριμενα αλλα η εικόνα των ρόλων, τι ακριβως κάνει μια γυναικα σ αυτη την πουτάνα τη ζωή...ποσα αναλαμβανει.


Ακουγα σημερ αμια γυναικα αν λεε οτι "τα κοριτσια θα σε φροντισουν, οχι τα αγορια"
και να συμφωνουνε ανθρωποι νεοι, 30 χρονων.
ξερναω με τον διαχωρισμο "αξιας" που βαζουμε στα παιδια μας.
Ξερναω με τους ρολους που υιοθετουμε και επιβαλλουμε στα παιδια και στους γυρω μας.
Ξερναω με την ανεκτικοτητα στην μαλακια και την διαιωνιση της.

Φυσικα δεν μιλαω για τον πρωην μου αν και το θεωρω αυτπονοητο το διευκρινιζω, γιατι κυκλοφορουν πολλοι κομπλεξικοι και βλαμμενοι

(ναι εχω κακη διαθεση)
Adomiel said…
Lili μου καλοριζικο το νέο σας σπιτικό...! :-D

Σου εύχομαι ολόψυχα μόνο χαρές από δω και μπρος...! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συγκινήθηκα με αυτό που έγραψες για τον ήλιο που μπαίνει άπλετα από το μπαλκόνι σας...!

Πολλά φιλιά...
Vany said…
Μαζί σου κι εγώ.Κράζω όλες τις μαμάδες αγοριών τώρα,για να μην τις κράξουν οι νύφες αργότερα.Η αξία του καθένα και ο ρόλος του,δεν έχει καμία σχέση με το φύλο και κακώς το διαχωρίζουν τόοοσα χρόνια.Ξέρω πάρα πολλά κορίτσια που δε μπορούν ούτε τον εαυτό τους να φροντίσουν,όχι κάποιον άλλο.
Χαμογέλασε,πάει πέρασε...άσχετο αλλά δεν έχω έμπνευση για κάτι καλύτερο...
diastimata said…
Κατ αρχήν, καλορίζικο το νέο σπιτικό.
Κατά... τέλος, δυστυχώς, ο ρόλος της γυναίκας είναι ο πρώτος κι ο τελευταίος. Δεν τα φορτώνεται μόνη της. Είναι η μόνη που μπορεί να ανταπεξέλθει. Κι όπως είχε πει, κάποτε, η Κανέλλη, η θηλυκιά η πρίζα έχει το ρεύμα.
\ΥΓ Ξέρειες, όταν γεννήθηκε η κορούλα μου, πόσες φορές άκουσα το "Θα πιείς, στα γεράματα, ένα ποτήρι νερό"; Κι από ΄πόσους;
eleni said…
καλορυζικο το σπιτι! Επιτελους! χαιρομαι που ολα ειναι καλα! Αλλα... τις γατες γιατι τις ξυρισες????

Popular Posts