XAxaxaxa


Γελάω στα μούτρα σου παλιογκεντεμιά. Και που χάλασε ο αρτοπαρασκευαστής, δεν πτοούμαι, μου βγηκε και καλύτερο.

Comments

Lina said…
Μπράβο!!!

ρε συ, δώσε μια συνταγή, γιατί έχω βαρεθεί να φτιάχνω άψητα ζυμάρια ή κριτσίνια =Ρ
Lili said…
den exo synagth, oi analogies einai sto peripou. 3/4 kilou aleyri (an thes vazeis kai ligo ap ayto pou fouskonei mono tou), mia koutalitsa magia se skonh, xliaro nero, mia koutalaia zaxarh kai mia preza alati.
mixer. An kollaei h zymh vale ki allo aleyri.
Otan ginei zymh pou den kollaei sta daxtyla tin vazeis gia ligo na fouskosei se xliaro fourno (ton eixes anapsei kai kleisei).
Otan fouskosei, eite tin ksanazymoneis allh mia kai ftou kai apo tin arxh, h apeyhteias anoigeis fourno gyro sta 190. Molis allaksei xroma kai arxisei na myrizei to spiti trypas me pirouni. An vgei katharo,to psomi egine. An sou vgei me zymari, perimeneis
Dreameraki said…
Και με μπύρα λένε μπορείς να φτιάξεις!Γρήγορο,οικονομικό και νόστιμο κιόλας
Lili said…
αμα μου λείψει η μαγια θα βάλω...αν και νομίζω ειχα βαλει όταν προσπαθούσα να φτιάξω ψωμί του τοστ...δεν θυμάμαι.
Heliotypon said…
Καλά, αν χρησιμοποιήσεις τη αρτομηχανή τι το θέλεις το ζύμωμα και τον φούρνο; Δεν τα κάνει μόνη της; Κι εγώ έχω πρόβλημα με το μηχάνημα. Το έχω 5 χρόνια και δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί το βιβλίο των συνταγών είναι λίγο παρανοϊκό. Ζητάει π.χ. 80 γραμμάρια προζύμι σκόνη! Που να το βρω τόσο πολύ;