Cyber sex, τα νέα προβληματα που ΄φερνει η τεχνολογία.

-Δεν είναι σαν να σε απατώ, είναι σαν να βλέπω πορνό κατα καποιο τρόπο.
-Η πορνοστάρ δεν συμμετεχει μαζί σου, δεν μοιράζεστε καποια στιγμή μαζί, ιδιαιτερη.

Το ζευγάρι φίλων μου διαπληκτιζόταν στο διπλανο καναπέ και αναρωτιόμουν.

Πόσο θα με πειραζε;
Αν ήταν με μια Σοηδέζα που δεν θα συναντούσε ποτε θα με πειραζε λιγότερο από μια ελληνίδα;
Αν την ώρα που κλείναμε το τηλεφωνό μετα από καυγά η ακόμα και με μια γλυκια καληνύχτα "συναντούσε " διαδικτυακά αυτή την οποια θα "ήθελε να γλύψει πάνω κάτω, και να νιώσει τα υγρά της πάνω του..."

Θα με πλήγωνε.
Όχι όσο μια ολοκληρωμένη σαρκική σχέση εννοείται, αλλα θα ένιωθα οτι δίνεται και δίνει κάτι σε καποια άλλη.
Θιγεται η εμπιστοσύνη του τι κάνει όταν δεν μιλάμε και δεν είμαστε μαζί.
Και μιλάω μόνο για την περίπτωση που η άλλη δεν μπει σε αεροπλάνο για να τον γνωρίσει (οπως μια, με τον πρωην κολλητό μου...είναι παιχνίδι με την φωτιά).

Θα μου έλεγε ψεμματα, εννοείται, δεν ειναι αυτά που συζητιούνται σε μια σχέση...


Οχι, δεν είναι τόσο αθώο.
Είναι πόρτα για μπελάδες.
Τουλάχιστον για τα ζευγάρια.


Αν μαθεις οτι ο δικός σου ή η δικιά σου κάνει σαιμπερ, τι κάνεις; Χωρίζεις;
Κοιτάς αλλού;
Είναι κα΄τι για το οποιο δεν ξέρω πολλά και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
Γνώμες;



Comments

Spark D' Ark said…
einai thema xronoy to cyber sex me allh partener na ginei sketo sex me th sygkekrimenh h nea partener... mona-zyga dika toy
gsatelite said…
δεν νομιζω οτι υφισταται πια cyber sex στο διαδυκτιο...αυτο ηταν μια τυποις ερωτικη πραξη οταν ακομα τα chat rooms ηταν και private...τωρα,με τις webcams,μαλλον για αυτοικανοποιηση μπροστα σε μια οθονη πιο πολυ προκεται....
..Γενικα παντως,το sex chat οδηγει καποια στιγμη-εαν η στιγμη και ο τοπος το επιτρεπουν-σε ιντερλουδιο..
ΥΓ:να ξεκαθαρισουμε εδω οτι μιλαμε για cuber-something..οχι για απλο κοιταγμα σε ιστιοσελιδες με τετοιο περιεχομενο..
Mona Sax said…
mporeis apo tin mia pleura na peis....."ntaksei more....san na pernei to playboy kai na pigenei na trava mia.....mpistolia stin toyaleta".
apo tin mia....
apo tin alli mporeis kalista na skefteis....kala ego ti kano edo pera?tin glastra?e ki apo tin paralli...thimithika tin diafimisi me tin Natasha......(Natasha...Last year!!!!)
Hypatia said…
Όπως και να το δεις, και το λέω από προσωπική εμπειρία, η γυναίκα που κάνει cyber sex, έχει κάποιο στόχο, αλλιώς πολύ απλά δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία.
Το cyber sex δεν απέχει πολύ από την κανονική ερωτική επαφή.. και αν η άλλη γυναίκα είναι λίγο ξύπνια.. και λίγο έμπειρη, αυτό θα γίνει.
Τώρα τί σημαίνει cyber sex για τον άνδρα, είναι θέμα χαρακτήρα του ανδρός και πόσο σοβαρά βλέπει το δεσμό του.
Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων...
Lili said…
ναι μεν οι γυναικες και οι άντρες διαφέρουν στην σωματική επαφή αλλά διαφωνω οτι διαφέρουν στο σαιμπερ.
Το σαιμπερ σου δίνει φαντάζομαι την δυαντότητα να γίνεις πιο dirty, να παιξεις μια φαντασίωση, αν απελευθερωθεις απο τα "εισαι πουτάνα αν..."
ακριβώς όπως λειτουργουν οι διακοπες μακρυα από το σπίτι.

Δεν θεωρω οτι διαφέρουν οι αντρες απο τις γυναικες και τόσο σ αυτο.
Anonymous said…
Εκτός του ότι το θεωρώ μαλακία εξαρχής,εννοείται ότι είναι απιστία!Δηλαδή,δεν κατάλαβα!Με την ίδια λογική,στην καφετέρια μπορείς να αφήσεις τον γκόμενό σου να κοιτάει χωρίς πρόβλημα,γιατί δεν ακουμπάει!Ε όχι και τόσο ισοπέδωση!
Lili said…
"...καφετέρια μπορείς να αφήσεις τον γκόμενό σου να κοιτάει.."


χμμ...αντα
αυτη η λεξη...να τον αφησεις.
Νομιζεις οτι πραγαμταικα ειναι στο χερι σου να ελεγξεις τι θα κανει ο γκομενος σου;
και αν μπορουσες το θεωρεις σωστο;

Το ονειρεμενο θα ηταν να μην εχει αναγκη να κοιταξει αλλου, ομως εφοσον οι αντρες ειναι στο μεφιστο του αριθμου τους αυτοι που ειναι...ναι στο να σου δειξει σεβασμο ακι να μην καρφωνεται, αλλα σιριουσλι αν νομιζεις οτι εχεις τον οποιονδηποτε ελεγχο πανψ στον αλλον και πως θα διαθεσει τον εαυτο του, οπλισου με κουραγιο και δυναμη γιατι ειναι ενας συνεχης ανωμαλος αγωνας δρομου που εχεις χασει απο χερι...

Τουλαχιστον εγω αυτο πιστευω και οταν ζηλευω τα σκεφτομαι και συνερχομαι και προσπαθω αν θυμηθω οτι δεν εχω κανεναν ελεγχο και οτι ειναι να γινει, θα γινει...

δεν ειναι ιδιοκτησια μας ουτε μπορουμε να τους επιβαλλουμε αισθηματα η και τροπους.
gsatelite said…
...χμμ..το aids δεν κολλαει με το ματι,και οποιος αρσενικος πει οτι δεν "κοιταει"ειτε ειναι τυφλος,ειτε ψευτης(εστω και για πλακα,ειτε για δοκιμη ολοι κοιταμε,τι να κανουμε εισαστε ολα τα θηλυκα χαρμα ειδεσθαι)...απο την αλλη το θεμα του πρνογραφικου chat εστω και αν τελικα καταληξει σε αλληλο αυνανισμο,δεν δημιουργει παντα προυποθεσεις απιστιας ή ηθελημενης διαφυγης απο την κοινη κλινη...και πολλες φορες για τον αντρα ειναι και θεμα οργανικης αναγκης...το θεμα ειναι να μην καταληξει τελικα σε πραγματικη αντικατασταση της υγιους σχεσης αναμεσα στο ζευγαρι..τοτε,ναι ,συμφωνω με τις κυριες :-)
nice post though...
Lili said…
ξέρεις κατι φίλε μου;
Δεν μου αρέσει η ιδέα ο άντρας μου να μοιράζεται με καποια άλλη μια ιδιάιτερη στιγμη και να έχιε "διαφυγή" στα δύσκολα, που αν δεν είχε ίσως να προσπαθούσε πιο πολύ να σωθεί το ζευγάρι μας.

Από την αλλη αν ο άντρας μου με αγαπάει και μου το δείχνει και ξέρω ότι έχω την καρδιά του και την θέληση του να μεινει μαζί μου, το σεξ το προσπερνάω πιο εύκολα πάοτι αν δώσει την καρδιά του ή εσω λιγο από τον εαυτό του.
Και να ειναι αμοιβαίο.

Ο Τζωρτζ μαικλ έλεγε οτι με τον συντροφό του των δέκα χρόνων έχουν την συμφωνία να κρατάνε το σεξ, σε σεξ, οχι ραντεβου, ούτε φιλοι με τους εκάστοτε εξω συντροφους, ουτε καν ονοματα αν γίνεται.
"αν ο ένας απο μας ήταν πιστός, δεν θα ήταν θλιβερό;" προσθετε.

Δεν μπορεις να βάλεις τον αλλον σε κλουβί, αλλα να ξέρει μόνος που έιναι τα όρια και να ξέρει να στεκεται.

Θυμασαι οταν πρωτομιλήσαμε σου ειπα αθωα, να πάμε μια βολτα, τρελαμενη απο το διαζυγιο με επνιγε η πόλη, ένιωθα μόνη ήθελα παρέα και βρήκα το μπλογκ και ανθρώπους να βγω, να ξεχαστω...Μου ανεφερες μεσα σε 3 δευτερόλεπτα την γυναικα σου την οποια μετα γνωρισα και σας βρίσκω από τα καλύτερα ζευγαρια, όχι γιατι ειστε τελειοι(δεν υπάρχει τετοιο πραγμα) αλλα΄γιατι ειστε αφοσιωμένοι ο ένας στον αλλον και στην κοινη ζωη σας.
Αν υπάρχει αυτό, όλα τα άλλα ειναι οδοντόκρεμες.

Αν δεν θες να τα ανφερω αυτα πες το μου και τα σβήνω, εχω χασει και τα τηλεφωνά σας γμτο
Anonymous said…
ki egw ayto ennooysa.to "na ton afiseis", den simainei na toy dwseis thn adeia!den einai mono to cyber sex.genika to sex exei theopoiithei,me mia ennoia poy to kanei eleythero gia oloys.kai xanetai i ousia.kaneis sxesi kai kinigas ton allon min sou gamithei?malakia den einai?tha trelatheis an skefteis ti mporei na kanei enw esi eisai gia doyleia,as poume.opote erxomaste se ayto poy eipes.sevasmos,sxesi,agapi.kai gia ta dio fila..
gsatelite said…
lili,πραγματικα δεν εχω προβλημα να τα αναφερεις,οσο για την βολτα,ισχυει ακομα η προσκληση,αλλα θα φορας κρανος,ε;
Απο την αλλη,οσον αφορα τα απο πανω γραφομενα...η ολη ιδεα ειναι οτι το σεξ ειναι παιχνιδι,παιχνιδι μεταξυ δυο ανθρωπων,και οπως ολα τα παιχνιδια εχει τους δικους του κανονες,ειδικα οταν σε αυτο συμμετεχουν αυστηρα οι δυο ενος ζευγαριου...η πορνογραφια γενικα δεν ειναι μεμπτη(τουλαχιστον δεν την θεωρω εγω)με την προϋποθεση της αυστηρης ιδιωτευσης του περιεχομενου...βεβαιως και ειναι μεπτο να αφηνεις(να αντικαθιστας) το κρεββατι σου με την οθονη του pc..αυτο δεν ειναι σωστο,και πρωσοπικα θα προτιμουσα παντα το real thing..
Συμφωνω για τα περι σχεσης και εμπιστοσυνης...αν καποιο απο τα δυο μελη θελησει καποτε(λεμε τωρα) να κανει την κουτσουκελα του,οσο και να προσπαθει ο αλλος να κρατησει χαλινα....
Ξαναλεω..μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε...καλο αυτο,περναει και το καλοκαιρι χαλαρα :-)
diastimata said…
lili, δίκιο έχεις. Το cybersex είναι μορφή sex. Και ξέρεις τι πιστεύω; Ότι για να πας στο cybersex, είτε σου αρέσει, είτε δεν τη βρίσκεις με κάτι άλλο. Θα σου εξομολογηθώ κάτι: Όταν με την περίφημη Κατερίνα(βλέπε... tozorimou.blogspot.com) είμασταν στα... ντουζένια της σχέσης μας, ούτε σκεφτόμασταν για κάτι άλλο. Διαλύαμε τα κρεβάτια, κάνοντας τα πάντα ο ένας στον άλλον. Με τα προβλήματα της σχέσης ήρθαν και τα προβλήματα στο sex, ή το ανάποδο τέλος πάντων. Το ίδιο και με την πρώην γυναίκα μου. Τώρα που το πρόβλημα του ποτού μας έχει φέρει και άλλα προβλήματα, με έχω πιάσει κάθε βράδυ να κρυφοκοιτάζω τσόντεες στο Nova. Και δεν είναι μόνον η περιέργεια. (Μάλλον θέλει να το... κοιτάξω αυτό)

;-)
Anonymous said…
ki an gnwriseis kapoion mesw internet kanete cyber sex ki epeita dhmiourgiseis sxesh mazi tou.pisteuete oti mporei na krathsei mia tetoia sxesh?
Lili said…
katerina me tima pou eftiakses profil mono kai mono gia na rotiseis ayto, kata ta fainomena.


To gamisi den einai, oute itan pote sxesh.
Eite ayto ginetai meso net, tilefonou h kat idian.


Den dhmiourgeis sxesh me mia trypa pou itan arketa xazh na sou katsei me tin proth.

Mono me anthropous. ;)

Popular Posts