Μετρητα από την τραπεζα, γιά ωρα αναγκης.

με παίρνουν από την Αλφα για ενα προγραμμα μετρητων, λεει, που τα εχεις εκεί, δεν χρεωνεσαι τίποτα και ειναι μόνο για ωρα αναγκης ΑΝ θελω να τα χρησιμοποιήσω.
Ξέρεις κανεις που ειναι το τυρακι και που η παγιδα;
Θα ήθελα πληροφορίες.

Comments

Πρέπει να είναι κάτι σαν overdraft. Και σαφώς χρεώνεσαι κάποιες προμήθειες για όλο το ποσό και τόκο για το ποσό που χρησιμοποιείς. Ζήτησέ τους αναλυτικά επιτόκια και προμήθειες.
Λές να δεσμεύσουν τα λεφτουδάκια ΤΟΥΣ για λογαριασμό ΣΟΥ χωρίς αντάλαγμα; Ναι, τα λεφτουδάκια τους, όχι τα λεφτά τους. Τα αγαπάνε πιό πολύ απο όσο αγαπάς εσύ το παιδί σου.

Κάτσε... προσπαθώ να σκεφτώ ένα πιασάρικο παράδειγμα περι παγίδας...
here's one...

Στα ανοιχτά της Σομαλίας, δεν ξέρεις
ΠΟΥ είναι οι Σομαλοί πειρατές, όυτε
ΠΟΣΟΙ είναι, ούτε
ΠΟΙΟΙ είναι.

Σου αρκεί που ξέρεις οτι εκεί ΕΙΝΑΙ, άρα και δεν πάς.
gsatelite said…
...Aπλα μην το κανεις...ουσιαστικα δεν ειναι τπτ αλλο απο ενα ανοιχτο δανειο...μολις σηκωσεις χρημα την εκατσες......μακρυα..
Καλο μεσημερι
Lili said…
hahaa
poly ωραιο το παραδειγμα.
Και ναι σαφως μακρια απο δανεια, αλλα ελα ομως που πελον για μενα ειναι αργα...
2 εχω στην πλατη και 3 καρτες.

Και χτες καηκε το ψυγειο.
NotHere said…
Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, πρόκειται για προσπάθεια να σε ψήσουν να πάρεις και τρίτο δάνειο από αυτούς και μάλιστα χωρίς να πολυσκεφτείς τους όρους γιατί θα κλείσεις τη συμφωνία μαζί τους σκεφτόμενη ότι είναι για το μέλλον και ότι μπορεί τελικά να μη σου χρειαστεί ποτέ.
Το θέμα το δικό μου, όμως, είναι άλλο. Μπορείς σε παρακαλώ να μην ακούς τι σου λένε σε αυτά τα SPAM τηλεφωνήματα τους; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; Σας παρακαλώ... Με έχουν τρελάνει. Με παίρνουν όλες τις ώρες. Με παίρνουν κάθε πρωί και με ξυπνάνε και επειδή δε σηκώνομαι να τους απαντήσω με παίρνουν και το επόμενο πρωί μέχρι να καταφέρουν να με σηκώσουν. Αυτή τη στιγμή στο mail μου παίρνω 450 spam κάθε μέρα και ευτυχώς το gmail έχει πολύ καλό φίλτρο και δεν έχω σοβαρό πρόβλημα. Όμως στο τηλέφωνο τι μπορώ να κάνω; Ποια είναι η άμυνα μου; Τι θα γίνει όταν τα spam τηλεφωνήματα αυξηθούν όπως αυξάνονται τα spam email; Θα πρέπει να σταματήσω να έχω τηλέφωνο;
Για αυτό, σας παρακαλώ όλους, για άλλη μια φορά, να σταματήσετε να τους απαντάτε στα τηλεφωνήματα τους. Όσο βλέπουν ότι το σύστημα τους δουλεύει, τόσο θα συνεχίζουν να το κάνουν και να το επεκτείνουν.
Lili said…
Βασικα, κατεβα 2-3 ποστακια πιο κατω να δεις τι εκανα οταν μου απαιτησαν το τηλεφωνο στο ταμειο αναληψης. Σε γενικες γραμμες τους το κοβω με τη μια και τους λεω "γιατι με πηρατε? δεν ειδατε οτι λεει στο πι σι σας αν μην ενοχληθω;"
Και γενικα το κοβουν.
Αυτη ομως με βρηκε σε στιγμη αδυναμιας και...

Popular Posts