Τι ωραία που θα ήταν η ζωη στον πλανήτη αν ήταν ...

Μερικές φορές γράφω κάτι εδώ και τα λόγια με χτυπούν καταπρόσωπο. Πχ στο προηγούμενο ποστ έγραψα οτι δεν εχω ρευστό και αμέσως σκέφτηκα γελώντας."Wow, είμαι φτωχή."
Γελώντας γιατί δεν το νιώθω.
Δεν νιώθω οτι στερούμαι κάτι σημαντικό, όχι στην παρούσα φάση τελος πάντων. Δεν έχω φασιανούς στο τραπέζι μου, αλλα τρώμε. Τοστάκια θα έτρωγα έτσι κι αλλιώς γιατι βαριέμαι να μαγειρεύω για τον εαυτό μου.
Ενιγουει, ένας από τους λόγους που κρατάω το μπλογκ έιναι και αυτός. Να βλεπω πώς μπορεί να φαίνομαι απ'έξω. Γιατί από μεσα, είναι καλά.

Ξύπνησα με πονοκέφαλο, παλι.
Βαρέθηκα την όλη φαση με την βροχή και θυμήθηκα οτι πέρσι, ενώ ολη την εβδομάδα ειχε ήλιο, τα σαβ/κα έβρεχε, λες και καποιος ήθελε να μας σπάσει το ηθικό, να μην πάμε μια βόλτα.
Το έψαξα λοιπον και βρήκα οτι μπορείς να ελέγξεις τον καιρό. Να φέρεις βροχή ή να διαλύσεις τα σύννεφα.
Παρατηρούσα-λόγω κεφαλιού πάλι- οτι τα τελευταία χρόνια έχουμε σύννεφα, πολλά. Πώς το παρατήρησα; Οταν ημουν Γαλλια εβλεπα σύννεφα. Οταν ήρθα Ελλάδα, δεν τα έβλεπα και μου ειχαν λείψει. Και τώρα νατα, τα ίδια που καθόμουν με τις ώρες στα λιβάδια να βλέπω σχήματα μέσα τους.

Η μικρή μου έρευνα για τα σύννεφα με έφερε σε διαφορα κλιπακια. Μερικά μιλάνε για σιωνιστές, για το μεγαλείο των Ελλήνων, και τα κίνητρα των "αλλων".
Εγώ σταθηκα στα φάκτ.
Τα αεροπλανα ψεκάζουν χημικά. Βαριο, αλουμίνιο και ένα κάρο σκατά.
Γιατί το κάνουν;
Αλλοι λένε για αλλίωση των ηλεκτορμαγνητικών κυμάτων -η κατι τέτοιο, για πολεμικούς σκοπούς και ρανταρ και διαφορα που δεν πολυ κατάλαβα. Αλλοι οτι ειναι τροπος καταστολής του πλυθησμου, άλλοι οτι ειναι ορμόνες και διαφορα.

Το θέμα είναι οτι δεν ειναι από τα καύσιμα. Η γραμμή καυσίμων είναι μικρή και εξαφανίζεται μετά από λίγο. Αυτες οι γραμμές κόβονται, ξαναρχίζουν (έσβησαν οι μηχανές;), απλώνονται σε βαθμό να διημιουργούν νεφελώματα.

Την στιγμή που σας μιλάω εχει σκεπαστεί ο ουρανός με σύννερα. εχω την πολυτέλεια και να βλέπω και να ακουω εδώ που είμαι. Εβρεξε λίγο 3 φορες. Κάθε λίγο και λιγάκι ακούω αεροπλάνο. Δεν τους κάθισε; Ο αερας το απομάκρυνε;
Δεν έβρεξε αρκετα να ποτιστούμε; Η έβρεξε και φτου και απο την αρχή;

Το μόνο που ξέρω ειναι οτι το κεφάλι μου με πεθαίνει, οτι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για "πρήξιμο" του εγκεφάλου σε όλα τα μέρη του πλανήτη μετα από τις βολτίτσες τους, ρινικές αιμορραγίες και πάει λέγοντας.
Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να προστατευτώ, αλλα για την ώρα θα ήθελα πολύ να μην υποφέρω τόσο, έστω.
Και αυτό ισχύει και για όλους τους "αλλεργικούς" στην γύρη εκεί έξω.
Κι εγω θα ήμουν αλλεργική σε εισπνεύσιμα κομματια αλουμινίου.




Αν θέλετε ρίξτε μια ματια εδώ.


Comments

Xavier said…
If the ambient air is dry, contrails will evaporate almost immediately. The ambient air must be "close to saturation with water" for a condensation trail to form.

For more info here.
Lili said…
Thats one explanation. I m sure I will never find out wich is true 100%.
But...either its fuel dropping on my head, or chemicals, its does affect me.
I wouldnt have noticed it if it didnt.
yannis said…
http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk&feature=player_embedded'

όντως ύποπτο. Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτό που ψεκάζουν πέφτει και στα δικά τους τα παιδιά, γονείς, αδέρφια . Το πετρέλαιο θα έπρεπε να έχει απαγορευθεί ήδη.
Lili said…
Δεν με παρηγορεί καθόλου οιτ οι συγγενείς του πιλότου ή του οποιουδήποτε δηλητηριάζονται και εκείνοι.
Θέλω να είμαι ελεύθερη, υγιής. Δεν θέλω να είμαι κοπάδι τσιφλικά, μέρος φεουδαρχείου, και τέλος πάντων, θέλω να μπορώ να αμυνθώ σε κάτι τέτοιο. Να κοιμάμαι κι εγώ σε θάλαμο όπως ο Τζάκσον και να φοράω και μάσκες;

Να βάλω ξίδι να βράζει όπως παρατήρησε καποιος;

Κουράστηκα, θέλω το μπλε χάπι. (μάτριξ)


Σ'ευχαριστώ για το βίντεο ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Xavier said…
Well, this is not just another explanation. This is -more or less- the scientific explanation.

But, and hopefully you won't get offended by that but I'd like to say it because it applies to everybody, illusions may have worse/best effects than chemicals/medicine.
Lili said…
I cant get offended because I didn't understand, so...
Lili said…
oh now i get it.
So you think i have debilitating headaches that put me to bed for 3 days because i think so.
It must be amazing to be so clearheaded to know a) the truth
b) others people misconceptions.


I don't get offense, i just don't believe any "scientific" explanation when it comes to cell phones, chemicals, urgent vaccines, radiation in food and all that.
I hear both sides.
BUT if something affected me to the point to look for an explanation, i tend to believe those who explain my symptoms.

Popular Posts