Δεν μπορώ να αντισταθώ


Δεν ξέρω αν φαινεται καθαρά το ύφος και η λεζάντα αλλα το βρήκα πολύ ευρηματικό.


Απο κουτσομπολιστικο περιοδικό στην αίθουσα αναμονής ενός οδοντίατρου.

Comments

Lili said…
Τζουτζούκα δεν μπορώ να δημοσιεύσω το σχόλιό σου.
Lili said…
ούτε το δικό σου μπορω να βάλω χαμένε (βαλτοί είστε ρε γαμώτο;)


Παντω εγώ θέλω να πω την γνώμη μου, βάσει των σχολιων που διαβασα.

Την συγκεκριμένη την θεωρω λίγο αφελή που πίστεψε αυτό που της πουλούσε ο άλλος. Την παραμύθα το ίματζ κλπ κλπ

Βασει των σκηνικών που εχουν γίνει και τις δηλώσεις -απίστευτες- του πρώην της, έχει την συμπάθεια μου και της βγάζω το καπέλο που το παλεύει.

Δεν ειναι και λίγο αυτό που περνάει και έχει να περάσει εφ ορου ζωής.
Lina said…
δηλαδή τις δικές της ατάκες τις θεωρείς νορμάλ;

γενικά είμαι της άποψης ότι αν διαλέγεις να πουληθείς, πρέπει να πουληθείς, τέλος. όχι μας αρέσει όσο είναι να μας ταϊσει, προικίσει, ανεβάσει και μετά θυμόμαστε ότι είναι τσογλάνι.
Lili said…
Είπα οτι την θεωρώ αφελή, ριντ μπιτγουιν δε λάινς.

Απο 'κει κι επειτα, δεν ξέρουμε αν πουλήθηκε, ποιος πουλήθηκε ούτε αν τον ερωτευτηκε ούτε αν ήταν γαμος συμφέροντος.ν (Στην τελική αν με ρωτήσεις πιο πολύ τείνω να πιστεύω οτι ο γάμος συνέφερε τον πρώην της για να σταματήσουν να ακουγονται καποιες φήμες, παρά εκείνη.)
Αλλά δεν ξέρουμε τίποτα με σιγουριά, έχουμε μόνο μικρές φωτογραφίες τραβηγμένες σε στιγμές έξαρσεις, παραμορφωμένες.
Εντυπώσεις.
Ξερουμε μόνο τις εξάρσεις και τις στιγμές που είχαν θυμό και όλοι μα όλοι δεν είμαστε στα καλύτερα μας την ώρα που βράζει το αίμα μας.

Από 'κει κι έπειτα, το να βγαζουμε το συμπέρασμα οτι επειδη -για χαρη συζήτησης θα πάρω την πλευρά οτι δεν τον αγάπησε- παντρέυτηκε από συμφέρον σημαίνει και ότι ήξερε αυτόματα τι ειναι ο άλλος που παντρευτηκε; Δεν ειναι λίγο συμπερασματικό βασισμένο στο τίποτα; 'Ασχετο το ένα με το άλλο.

Και σταματηστε με τους χαρακτηρισμούς σας θερμοπαρακαλώ γιατί δεν μπορώ να βάλω τα σχόλιά σας- για νομικούς λόγους κυρίως- αλλά και γιατί ειμαι της άποψης οτι χαρακτηρίζουμε αρνητικά κάποιον που τον ξέρουμε προσωπικά ή μας έκανε κάτι.
Lina said…
όσο κακο κι α ακούγεται δεν μπορώ να συμπάσχω με έναν άνθρωπο που παντρεύτηκε έναν άνθρωπο χωρίς ουσιαστικά να τον ξέρει. η αφέλεια ώρες ώρες είναι φανταστικό άλλοθι.
Lili said…
Αν δεν θες να συμπάσχεις είναι δικαιωμά σου. Οπως και το να κατηγορείς και να χαρακτηρίζεις. Ομως οφειλω να προστατευτω και γι αυτό έγραψα οτι αν θελετε να δημοσιευτούν τα σχόλια, να εκφραζεσετε την αντιπάθειά σας αλλιώς.

Από κει κι έπειτα που ξερεις οτι δεν γνωρίζονταν;

Να στο πω κι αλλιώς. Συζούσα με τον πρώην μου από την πρώτη εβδομάδα, οταν ερωτευεσαι κάνεις χαζά πραγματα. Και τα πληρώνεις.
Θα πρέπε καποια άγνωστη να πει "αφού παντρευτηκες χωρις να τον ξέρεις καλά, δεν σου δίνω την συμπόνια μου;"

Νομίζεις οτι όσοι παιζουν με την εικόνα τους φαίνονται εύκολα;
Ποιος βάζει τα όρια της αφέλειας;

Και τελος πάντων εμένα μου άρεσε η φωτογραφία, το βρήκα πανέξυπνο.
Και γέλασα.

Ολα τα άλλα ειναι δυο γαιδαροι μάλωνανε σε ξένο αχυρώνα.
Lina said…
ρε συ καταλαβα γιατί δεν δημοσιευσες, δεν είπα ότι δεν συμπάσχω λόγω της μη δημοσίευσης =Ρ

κατα τ αλλα θεωρω ότι καποιοι επέλεξαν να επιτρεψουν αυτό το "ξένος αχυρώνας" για την προσωπική τους ζωή. Γιατί δεν γίνεται να δημοσιευει κανεις μονο όσα τον βολεύουν και μετά να περιμένει να μην τα κακοχαρακτηρίσουν.
Lili said…
Καλα σπασμένο τηλέφωνο τελείως.
Δεν είπα οτι δεν συμπάσχεις λόγω της μη δημοσίευσης, χαχα.

Είπα 1) για τη δημοσιευση
2) την άποψή μου και το οτι ταυτίζομαι μαζί της -και δεν συμφωνω- με την κριτική βασισμένη σε εντυπωσεις καί οχι σε γεγονότα.

Ισως εγώ δεν τα εξήγησα καλά.
Αλλά αν θυμάσαι ότι είδαμε απο κείνη ήταν κυρίως άμυνα και αντιδραση. Δεν ξεκίνησε ποτε- απ ό,τι είδα τουλάχιστον, το σόου.

Δεν την συμπαθώ, ούτε κκι αυτόν αλλά δεν νιώθω οτι επειδη βγήκαν στο γυαλί οτι έχω αυτομάτως κάποιο δικαίωμα επάνω τους.

Ξέρω οτι ειμαι μειονότητα και οι κυριαρχει η ιδέα οτι εφόσον εκτίθεσαι μπορω να σε ξεσκίσω αν έτσι νιώθω, αλλα αυτό κάνει τον κόσμο να περνάει μόνος του τα δράματα του και αυτό με βρίσκει αντίθετη.
vasvoe said…
egw de xerw poia eiani h omorfoula me to rolex. alla opws kai na xei. den ginetai linaki na sympasxoume mono me tous exypnous - oi "xazoi" einai pou thn xreiazontai thn symponoia - oi afelois, oi romantikoi... oso na ginoun ki aytoi, me petsi rinokerou...
Lina said…
παιδιά απ τη στιγμή που γελοιοποιηθηκαν μονοι τους στις καμερες και τις καλούσαν κιολας γι αυτο, δεν υπάρχει περιπτωση να τους λυπηθώ που τους ρεζιλεύουν τα μέσα.Τη συγκεκριμένη τη θεωρώ κουτοπόνηρη, αλλά δεν εχει να κάνει.
Lili said…
Να τονίσω οτι γελοιοποιείται καποιος στ ματια καποιου που δεν τον βλέπει με συμπόνια. Το συναίσθημά μας μας ανήκει και δεν ειναι universal. Εγώ ας πούμε αυτή δεν την είδα να γελοιοποιείται αλλα να αμύνεται. Αυτός στην φαση με το τακούνι το παρατράβηξε και ήταν αστειο, αλλά τον εχουμε συνηθίσει σε "δραματα".

μετά θα ήθελα να τονίσω οτι και η λύπηση ειναι ενα συναίσθμα που μας βάζει above από τον άλλον. Εγώ μιλάω για κατανόηση.

Τρίτον, πού το ξερεις παλι οτι καλούσαν τις κάμερες;
Μιλάς λες και ζούσες μες στο σπίτι τους.

(Ρε μπας και έχεις διασυνδέσεις με σοου μπιζ και δεν μας το λες, ρε Λϊνα; :P )
vasvoe said…
egw nomizw oti vlepete pollh thleorash :p

Popular Posts