Χελλόοοουυυ

Εγώ έχω δηλώσει άσχετη με την πολιτική και μπορεί οι σκέψεις μου να ειναι ηλιθιες και άστοχες, παρ΄αυτα τις παραθέτω.
-Ποια κρίση; Εγω κρίση ακούω και κρίση βλέπω οτι ΘΑ έχουμε για να αποφύγουμε την κρίση.
-Επειδη οι πλούσιοι έχασαν κάμποσα δις τότε με τις τράπεζες πριν κάτι μήνες, από κάπου πρέπει να βγάλουν την χασούρα να έρθουν τα πράγματα στα ισα τους. Οκ, να τα πάρουν από την Εκκλησία που βοηθάει και υπάρχει για τους φτωχούς.
-Εγώ γιατι πιστεύω οτι όλο ήταν προσχεδιασμένο; Ο τωρινός προθυπουργός αν κρίνω από μένα, Ελληνας δεν πρέπει να πολυνιώθει. Δεν έιναι μόνο θέμα χωρας ειναι θεμα πατερα και μητέρα. Ο πατέρας άφησε την μητέρα. Η παιδεία του. Νομίζω λοιπόν οτι ήταν τέλειος στο να ηγηθεί και να κάνει καποια πράγματα εμπορικής φύσεως. Και πάλι εικασίες κάνω βασισμένες στο γεγονός οτι πολλοί όπως εγω με 2 υπηκοοτητες, συνηθως νιώθουμε περισσότερο την μία και ίσως και καμία από τις δύο.
-Το people δεν γράφεται με s, ρεζιλι διεθνώς γινόμαστε και θέλουμε να μας πάρουν και σοβαρά.
-Παλι θέμα με το Φοκους. Γραφουν τα κανάλια για "προκληση". Πρόκληση πετάς σε καποιον ισάξιο. Φτύσιμο κανόνικό είναι. Η ελλάδα και τα λεφτά ΜΑΣ, έγραφε ο τίτλος. Τον ρωτήσαμε τον Γερμανο Πολίτη αν χαιρεται που θα βάλει χέρι στην τσέπη ΤΟΥ γιατί εμείς εδώ την έχουμε δει αυτοχριζομενοι πασάδες;


Σε προσωπικό επείπεδο, έχω πιασει μια δουλειά ενδιαφέρουσα, είμαι γρηγορη ευσυνέιδητη και εργατική.

Μου αρέσει εδώ, δεν θέλω να φύγω.

Comments

Pink_Fish said…
μπράβο για τη δουλεια. Να μη φύγεις αν σου αρέσει. Αυτά που λες για τη κρίση και για τον ΓΑΠ....Συμφωνώ. Θαρρώ ότι άνθρωποι σαν αυτόν δε πονάνε αυτό τον τόπο. Να μη σου πω ότι είναι χειρότερος από τον προηγούμενο
Lili said…
den nomizo oti to ennooysa etsi.
Ennoo oti ...sto myalo mou, o kathe politikos einai ypallhlos mias oikonomikhs yperdynamhs. Den eixa pote tin antilipsh oti hgountai h oti pairnoun apofaseis h oti pisteyoun sto "patris" opos taizoyn emas apo to sxoleio gia na pame na polemhsoume an xreiastei.
Aplos gia keinon isos na htan kai pio eykolo.
noize said…
ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε




Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.
Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.




Επίθετο:
Όνομα:
Πόλη:
Διεύθυνση:
e- mail:
Unknown said…
-Η κρίση θα ξεκινήσει μόλις αρχίσει η εφαρμογή των μέτρων του "πακέτου" οικονομικής βοήθειας. Στο δημόσιο θα γίνει μακελειό, ενώ θα υπάρξουν αρκετές απολύσεις και στον ιδιωτικό τομέα (με μειωμένες αποζημειώσεις μάλιστα). Ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα.

- Αν δεν το έχετε καταλάβει η χώρα έχει ΗΔΗ χρεοκωπήσει. Με το πακέτο που θα λάβουμε κερδίζουμε χρόνο για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο μέσα σε 2-3 χρόνια. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας και για αυτό οι ξένοι επενδυτές συνεχίζουν να θεωρούν τα ελληνικά ομόλογα "junk" (σκουπίδια) στις αξιολογήσεις τους.

- Οι Γερμανοί τα πλεονάματα τους τα μάζεψαν λόγω της προνομιακής θέσης τους στην ΕΕ (εξαγωγές με πολύ ευνοικούς όρους) Η απροθυμία να στηρίξουν την ΕΕ όταν χρειαστεί λέει πολλά από ηθικής άποψης και για αυτό το λόγο κατηγορούνται από όλους τους υπόλοιπους.

-Ο ΓΑΠ είναι εξαιρετικά συμπαθής σαν άνθρωπος, αλλά εξαιρετικά λίγος για τη θέση. Τουλάχιστον το παλεύει όσο μπορεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί. Δυστυχώς όμως έχασε ΠΟΛΥ χρόνο μέχρι να πάρει αποφάσεις. Κατά τη γνώμη μου αντί να παρακαλάει για εβδομάδες τη Μερκελ έπρεπε να απειλήσει με άμεση στάση πληρωμών.
everydaygeorgia said…
Η λέξη peoples είναι σωστή και σημαίνει "λαοί", όχι άνθρωποι.

Popular Posts