Γαμω το κερατό μου. Τόσο απλά.

Πριν γράψω οτιδήποτε, θα ήθελα να διαβάσετε κάτι.
Αυτό και αυτό.

Στο νετ υπάρχουν δυστυχώς χιλιάδες "εξπέρ" που δίνουν μεθόδους για το πως να πηδήξεις μια γυναικα. Οποιαδήποτε γυναίκα. Πώς να την πλησιάσεις, πώς να της μιλήσεις, τι να πεις, τι να μην πεις, πότε να φύγεις, και θεωρητικά, για ενα αγορι 17-18 χρόνων που δεν ξέρει οτι δεν λες σε μια κοπελίτσα οτι "χόντρυνε¨ή οτι τον έπαιζε σκεφτομενος εκείνη, είναι πρακτικό.
Δεν του έμαθαν από το σπίτι βασικά πράγματα, δεν εχει την νοημοσύνη να καταλάβει οτι οι κοπελίτσες ειναι ανθρωποι σαν εκείνον, οπότε καλό ειναι να βάλει φρενο στον 'αυθορμητισμό" του και να μάθει λίγους κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Αυτό που εμένα με ενοχλεί σ'αυτα τα σαιτ και μεθόδους, είναι οτι κάνει την γυναίκα αντικείμενο.
Μίλα σε όσο πιο πολλές μπορείς, κάποια θα σου δώσει το τηλέφωνό της.
Φτηναίνει.
Κανει την γυναίκα θήραμα αλλα όχι τροπαιο, εστω.
Μελέτανε τις αδυναμίες, πετανε φράσεις κονσέρβες και ειναι αποστασιοποιημένοι όλο το διάστημα που μιλάνε.
Εμψυχώνουν τους άντρες να μιλάνε σε γυναίκες στον δρόμο. (Γιατί όλες ειμαστε λυσσασμένες πουτάνες, δεν το συζητώ)

Ενας άντρας που φοβάται την απορριψη δε θα πρεπε να ονειρευεται σεξ με καποια γιατι πολυ απλά δεν εχει μεγαλώσει και ωριμάσει αρκετά ωστε να μπει στην διαδικασία ενός ζευγαριού.
Θα μου πεις, οι περισσότεροι δεν θέλουν σχέση, θέλουν να ειναι "παικτες". Να ειναι σαν τον γκόμενο του σχολείου που έβγαζε 3 κοπέλες την εβδομάδα.
Guess what?
Δεν είσαι όμορφος, δεν θα γίνεις ποτέ, deal with it και βρες τα δικά σου χαρίσματα. Η συλλογή γυναικών δεν θα σου δώσει καμία αξία, ίσα ισα.
Οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτές τις συμβουλές, κατηγορούν τις γυναικες οτι θέλουν άτομα με μηχανες/αυτοκίνητα/λεφτά ή οτι λένε οτι θελουν "τα καλά παιδιά" ενώ εσύ που είσαι καλό παιδί σε εχουν για φίλο.
Φίλε μου, δεν είσαι καλό παιδί. Το καλό παιδί ειναι καλός άνθρωπος. Ο καλός άνθρωπος βλέπει τους γύρω του ισους και δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτει. Αν δει μια κοπέλα να κλαίει θα την ρωτήσει τι έχει από ενδιαφέρον, δεν θα σκεφτεί οτι ειναι ευάλωτη και να η ευκαιρία του.
Ο καλός άνθρωπος φαίνεται.
Και οι γυναίκες τον θέλουν.
Αλλα αν εισαι ασχημος, δεν θέλουν να σε πηδήξουν, είναι λογικό. Αν είσαι ασχημος μπορει να προσποιήσαι τον καλό γιατί δεν έχεις επιλογή.
Ομορφος και καλός όμως... τι ονειρεμένος συνδυασμός.

Κι εσύ δεν γουσταρεις καποιες, χοντρες, άσχημες, αλλά πας μαζί τους. Για να μάθεις, για να αποκτήσεις εμπειρία.
Μαλακας είσαι.
Χρησιμοποιείς ένα άλλο πλάσμα γιατι εχεις στοχο την ομορφή.

Ναι, εχει τυχει να πάνε με "εκτρώματα¨οι γυναίκες. Είτε γιατί ηταν σε "ευάλωτη" φαση και μια από τις 'ετοιμες φρασεις" ακουστηκε αληθινή, είτε γιατι ηταν pityfuck (και ναι , ξέρω, δεν σε νοιαζει, αλλα αυτό και αν λέει-φωνάζει τι άνθρωπος είσαι. Γλίτσα), είτε γιατι ο ασχημος ειχε προσωπικότητα και αυτοπεποιθηση.
και αυτό καλό μου, δεν αντιγραφεται.
Είτε το νιώθεις είτε όχι.
Αλλιώς θα φανείς εγωκεντρικός, εγωμανής,arrogant,η πολύ απλά "ψεύτικος".



Μερικές φράσεις κλειδί που δείχνουν οτι έπεσες σε "ζομπι" όπως τους αποκαλώ εγώ.
=Σε αφήνω καλύερα απ'ό,τι σε βρήκα.
-"ανοιγμα" (το να "ανοιξει" καποιος διοδο επικοινωνίας με μια παρέα ή μια κοπέλα σε ένα μπαρ ας πούμε)
-αναφορά στον mystery (βασικά ρωτήστε τον και δειτε την αντιδραση του) ο οποίος ειναι σαν γκουρού των χαμένων.

Και προσέξτε τα εξής.
-Κάνει προσωπικές ερωτήσεις; Ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει τι άνθρωπος είστε ή ρωτάει χαζομάρες και κλίσε, safe ερωτήσεις;
-Αργεί υπερβολικά να σας πάρει τηλέφωνο. Ενας λιγούρης θα πάρει αμέσως, ενας νορμάλ την επομένη. Από την μεθεπόμενη και μετα δειχνει οτι δεν πολυενδιαφερεται και μειώνεται δραματικά η πιθανότητα να παρει, Αν πάρει μετά από μια εβδομάδα, ή ξέμεινε ή ακολουθούσε οδηγίες.
-kάνει ερωτήσεις ή δηλώσεις οι οποίες ειναι δείγμα υπερβολικής οικειότητας, δεν κολλάνε με την παρούσα κατάσταση.
-Προτείνει γλυκανάλατες ταινίες ή βιβλία η μιλάει για φεγγάρια και παραλίες. (ναι, είμαστε όλες τοσο ηλιθιες φίλε μου που ακούμε φεγγάρι και λιώνουμε...).
-Οταν σιγουρευτείτε και τον ξεμπροστιάσετε κα του πείτε να ξαναρχίσετε και να ειναι ο εαυτός του, σας υπολογίζει ή συνεχίζει το τροπάριο του προσπαθώντας να δηλώσει αυτός οτι "δεν θα πετύχει" για να διαφυλάξει τον εγωισμό του;
Με λίγα λόγια, υπάρχετε γι αυτόν;


Είναι τρομακτικό το πόσοι υπάρχουν εκει έξω τελικά. Και ωραίοι αντρες γαμώτο.
Φτιάχνουν κοινότητες, μιλάνε σε φόρουμ, οργανώνονται με τους "πιο τυχερούς και ικανούς".
Αγχος, φόβος,ανασφάλεια.
Και τελικά;

Τελικά καταλήγουν να ειναι και πιο μόνοι απ'ό,τι ήταν.
Μερικοί θα πηδήξουν.
Μου χει τύχει και μένα να κάτσω σε έναν. Ενώ ειχα πει οταν τον γνώρισα οτι ερωτικά δεν μου κάνει κουκου και αν φτασω σε σημείο να το κανω πρέπει να είμαι πολύ απελπισμένη.
Οκ, ήμουν.

Ομως απέφυγα ενστικτωδώς σαν ο διαολος το λιβάνι τους περισσότερους. Και με δείκτη εμένα που θεωρώ οτι ειμαι και γαμώ τους ανθρώπους, γεμάτη καλοσύνη και κατανόηση, γαμώ τα girlfriends (αν και φωνάζω πολυ οταν αρχιζουν οι απανωτές μαλακίες) και γαμώ τα κρεβάτια αν θέλω, θεωρώ οτι ουσιαστικά, με αυτές τις βλακείες, χάνουν. Βρίσκουν απελπισμένες, μπερδεμένες κοπελίτσες, και αν.
Για τις οποίες δεν χρειαζόταν και τοση προετοιμασία στην τελική. Σε κανει να αναρωτιέσαι γιατί δεν πανε στις πουτάνες, την ίδια αξία θα πάρουν.
Μόνο που δεν το βλέπουν. Χωμένοι στην παραμύθα τους, βλέπουν αυτό που θέλουν στις γυναίκες (βυζια κώλος και διαθεσιμότητα) και αυτό που θέλουν στον εαυτό τους.

Ενω το μόνο που χρειάζεται ειναι να δεις ποιος είσαι, χωρίς κρίση, και να δεις τον δίπλα, ανεξαρτήτου φύλου, με ανθρωπια.
Αυτό όμως προυποθέτει να βγεις από το τριπάκι οτι εισαι το κέντρο του κόσμου.
Και αυτός είναι ο λόγος που δεν τους πάω μια.



Και ναι, η πρόσφατη περιπετεια μου με ενεμπνευσε.

Comments

kstinion said…
mallon htan lathos mou na anoikso afto to site (to proto proto) stis 8 to proi....mporo na po pos anagouliasa kai lupithika...einai gia lupish osoi ta pisteuoun kai osoi to kathodigoun afto to sait...les kai milame gia kinigi fasianon kai ektrofh gourounion...xeiroteres kai apo antikeimena..h methodos leei...to oti kathe anthropos exei mialo na skeftei apo monos tou ti tou pasarei o kathe malakas giia sumperifora kai to oti o kathenas mas einai diagoretikos pige peripato...aisixtir proiniatika...tous barethika re c lili na einai panta sa mora...emeis giati de kanoume tetoies malakeies?ama meta organonomastan emeis se forum tupou "pos na kerdiseis ton gomeno me to kalitero aftokinito" de tha mas brizane patokorfa?

tora prepei na skeftoume oti ok den einai oloi etsi...alla otan vlepo tetoie malakies kai sorry gia ta gallika ...duskoleuomai polu na to pistepso....

barethika na vlepo fovismena anasfali agorakia kai oxi den eironeuomai....milao sovara...agoria...parte to allios...
Κώστας said…
Για κάτι τέτοια κείμενά σου, σε παρακολουθώ τόσα χρόνια! Σωστή σε όλα.
Dimos said…
Μην γαμάς το κέρατό σου. It's such a waste.
Heliotypon said…
Εδώ πρόκειται για τη μάχη των φύλων. Είναι μια πραγματική μάχη, ένας αγώνας, όπου το αρσενικό αγωνίζεται να πάει τη γυναίκα στο κρεβάτι και το θηλυκό έχει απώτερο ("απώτερο", είπαμε) σκοπό τη "σοβαρή" σχέση που θα οδηγήσει στην οικογένεια. 'Ετσι ήταν χιλιάδες χρόνια και δεν βλέπω πολλές πιθανότητες αυτό να αλλάξει. Μάλλον είναι στο βιολογικό πρόγραμμα και η κοινωνική επιρροή λίγα έχει αλλάξει. το αντικείμενο των ατόμων παραμένει το ίδιο, οι τρόποι και το ...φινίρισμα ποικίλουν. Δεν μου αρέσουν τα "φροντιστήρια" καμακιού και έχω γράψει και στο δικό μπλογκ μιά ανάρτηση για τον εν λόγω "δάσκαλο", αλλά, όπως έλεγα, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, οι τρόποι αλλάζουν. 'Οσο πιο καλλιεργημένος είναι ο άνδρας, τόσο πιο ανθρώπινος, πιο ήπιος, πιο γλυκός γίνεται στην επιδίωξη του σκοπού. Κι όσο πιο υψηλού επιπέδου είναι η γυναίκα τόσο περισσότερο αποστασιοποιείται από υλικές επιδιώξεις σε μια σχέση. Είναι πραγματικότητες, τόσο οι brutal διαδικασίες στην επιδίωξη του πηδήματος όσο και οι συμφεροντολογικές επιδιώξεις στην αναζήτηση της σχέσης από τη πλευρά της γυναίκας. Στατιστικά και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχει και ο μέσος δρόμος. Αμοιβαία έλξη, σεξ και ό,τι ήθελε προκύψει. Εκατομμύρια σχέσεις ξεκίνησαν ακριβώς για το πήδημα, το ψυχρό one night stand και κατέληξαν σε σοβαρή κατάσταση. Είναι παρατηρημένο ότι πρώτα έρχεται η φυσική έλξη, το πήδημα και μετά το συναισθηματικό "κούμπωμα". Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την κουλτούρα και το επίπεδο του καθενός από τα εμπλεκόμενα μέρη. Δεν υπάρχει τίποτε κακό στο σκέτο σεξ, έστω κι αν είναι της μιάς φοράς. Προτιμώ να υπάρχει ειλικρίνεια και να μην χρειάζονται τα απατηλά μέσα. Αλλά, βλέπεις, το ένστικτο είναι πολύ δυνατό...
Lili said…
να υπάρχει μάχη των φυλών, οκ.

Πειραζει ομως να ειχαμε ενημερωθεί εμείς, πριν υποδεχτούμε τον "εχθρό" με ανοιχτα πόδια και χωρίς ενδοιασμούς στο πιο τρυφερό και ευάλωτο σημείο μας;

Λέω εγώ τωρα...
KANTHAR0S said…
Διάβασα με προσοχή την ανάρτησή σου. Αυτά που έγραψες ισχύουν. Και ισχύουν, διότι οι περισσότεροι λειτουργούν με ωφελιμιστικό χαρακτήρα.

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν και η ανιδιοτέλεια και ο αληθινός έρωτας.

Καλή συνέχεια.
Lili said…
Φυσικά και υπάρχουν. Απλά συνειδητοποίησα οτι τελικά, ειναι πιο πολλοι "αυτοί" απ'ό,τι νομιζα.
Οτι ειναι σχεδον-να το πω;
Δε ματζοριτυ.
Και φρικαρα.
theopoly said…
μήπως ισχύει αυτό που λέγαμε πιτσιρικάδες;if you want to fuck for funny,fuck your self and keep your money.

Popular Posts