wc etiquette

Οταν μπαινετε στον χωρο της τουαλετας με την φιλεναδα σας, καλο ειναι να μην καθεστε να κουτσομπολευετε ποσο χοντρος ηταν ο κωλος της σερβιτορας μπροστα στην πορτα που ο αλλος χεζει-η προσπαθει εστω. Σφιγγεται και δε θελει να κανει ηχητικο εφε.
Λιγη ευαισθησια λοιπον και παγαινετε παραπερα να τα πειτε.
Οταν θελετε να μπειτε σε μια τουαλετα, καλο ειναι να χτυπατε πριν την πορτα για να μην σας μαγκωσουν τα δαχτυλα, η φατε την πορτα στην μυτη.
Σε περιπτωση αφηρημαδας σας, (σε ολους τυχαινει εστω και μια φορα,) καλο ειναι να ζητησετε συγγνωμη για πριν και οχι να αγριοκοιταξετε αυτην που ηταν μεσα την ωρα που βγαινει, γιατι ποτε δεν ξερετε αν ειναι η παρουσιαστρια του καραοκε πχ, και αν θα σας ξεφτιλυσει δημοσια η αν ειναι η σερβιτορα που θα φτυσει στο ποτο σας.
Οταν πατε στην τουαλετα καλο ειναι να εχετε χαρτι μαζι σας και να σκουπιζετε οτι υπολλειματα αφηνετε πανω στο καπακι.
Οι σερβιεττες να διπλωνονται και να πετιουνται στο καλαθακι των αχρηστων.
Το νεαρο της ηλικιας σας δεν δικαιολογει την γουρουνια και την βρωμια.

Αν ειστε αντρας και μπηκατε κατα τυχη στις γυναικειες η επιτηδες επειδη ηταν πιο καθαρες η πιο κοντα οφειλετε να πειτε συγγνωμη στις κοπελλες βγαινοντας, ειδικα αν της πετυχατε σε φαση "αλλαζω στα γρηγορα την μπλουζα μου η κοπηκε η τιραντα του σουτιεν μου."
Οφειλετε να σηκωστε το καπακι πριν κανετε τσισα σας γιατι τα κοριτσακια καθονται. Κι αν δεν καθονται φορανε φουστες και εσαρπες και χαιμαλια που το παιζουν φακελλακι του τσαγιου.
Αν δε, ειστε σε πολυκαταστημα, σκεφτητε αμφοτεροι οτι υπαρχουν και μωρα που θελουν να κανουν την αναγκη τους και δεν μπορουν οι γονεις να τα βαλουν να ισσοροπησουν στις λεκανες.

Οταν πλενουμε τα χερια μας δεν χρειαζεται να γινει μπουρδελο ολο το μαρμαρο απο νερα ουτε να παραταμε τα χαρτια για τα χερια μας οπου βρουμε, στο τελος ολες οι τουαλετες θα εχουν την αηδια με τον ζεστο αερα και πουθενα χαρτι να φυσηξεις την μυτη σου.

Τελος, αν δεν τηρησετε τιποτα απο ολα αυτα , ευχομαι καραβλαχοι του κερατα να σας πιασει τσιρλιπιπι (με απιστευτα ηχητικα εφε και ρουκετες στον τοιχο), και η απηυδισμενη καθαριστρια να μην εχει βαλει χαρτι. Πουθενα.

Comments

Popular Posts