Προς δελτίο ειδήσεων του Σταρ...

δεν εχουμε τρελες απαιτήσεις απο το δελτίο σας, αλλα για όνομα του Θεού, που βρισκετε το προσωπικό σας; Στις λαικές αγορές;
Δεν μπορειτε πριν γραψετε τα κειμενα εσεις εκει που κανετε ταχα μου χιουμορ (όοοοχι, δεν ειστε παντελως ανικανοι να κανετε κατι καλύτερο, ειναι επιλογή σας να κατινιάζετε)...τι ελεγα; α ναι... Πειτε με σνομπ, αλλά ειναι τόσο δύσκολο να τσεκαρετε πεντε πραγματα που δεν προσδίδουν προχειρότητα και αγραμματοσύνη για να μην πω ελλειψη γνωσης Αγγλικών;
Ντροπη δηλαδη το 2009 σχεδόν, να υπαρχει τετοια ημιμάθεια στο προσωπικό ενος δελτιού ειδήσεων. 'Οσο χαμηλής ποιότητας και να ειναι αυτό.
Ζούμε στον εικοστό πρωτο αιώνα, ειμαστε μέλος της Ευρωπαικής ενωσης.
Τα δελτια ειδήσεων και γενικά η τηλεόραση, είναι σοβαρή δουλειά. Ασχετως με το τι βγαίνει μπροστα, αν ανήκετε σε μεγάλο κανάλι, έχετε μια σοβαρή δουλειά για την οποια πληρώνεστε.

Είτε δεν ξερετε αγγλικά, ειτε δεν τσεκάρετε τα γεγονότα σας, το ενα και το αυτό. Δεν θα πρεπε να έχετε το πόστο που έχετε γιατί δεν κανετε σωστά την δουλειά σας.
Και φαινεται από κάτι τετοιες "λεπτομέρειες".

Αν ξανακούσω την Σάιλο Ζολί-Πιτ, ας πούμε, Σίλοχ, θα πάθω τενοντίτιδα από τις μούντζες.
Και η Ερθα Κιτ λεγεται Ερθα, όχι ΕΡθρα.


Εκτος αν δεν προλάβατε να ανοιξετε αλλο ενα youtube για να ακούσετε πώς τις ονομαζουν.
Χαρά μου να σας εξυπηρετήσω.

Comments

sstamoul said…
Χα, χα, το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό όταν άκουγα σε όλα τα δελτία (σε όλα τα κανάλια) να αναφέρονται στις τιμές για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και να λένε "νταμπλ ντοτ" (ενίοτε να "μεταφράζουν" κιόλας ότι πρόκειται για "διπλή ταρίφα"!!!!)!!!!!!
Ρο said…
δεν είσαι σνομπ,βασικά :ρ
την αλήθεια λες.
δλδ ντάξει ειδήσεις του σταρ,τραγικές!
και παίζουν ίδια θέματα για πόσες μέρες..
λίγη δουλειά...
λίγη......
Lili said…
Table egine double?

eytyxos pou den to akoysa.
tzonakos said…
Kαλά, μακάρι να σε διαβάζει κάποιος με φιλότιμο εκει στο ΣΤΑΡ τσάννελ !
Εγω δεν μπορώ καν να τους παρακολουθήσω.

Popular Posts