ΒΟΝΤΑΦΟΝ, ακούς;

Πήγα στη βονταφον να παρω ένα κινητο και να μπω σε συμβολαιο, να μην πληρωνω κερατιατικα.
Αποτελεσμα
Περιμενα, έφυγα, μου ζητησαν αντιγραφο των αποδειξεων που κοβω, ξαναπήγα, ξαναπερίμενα, στο ενδιαμεσο περασα τα τηλέφωνά μου στην νέα συσκευή που θα έπαιρνα, περίμενα, περίμενα, πειναγα, η μικρή είχε αρχίσει να με τρελλαίνει αλωνιζοντας μες το μαγαζί και μιλωντας ακαταπαυστα...

Καποια στιγμή μετα απο πολλή επιμονη μου , πήραν το πιστωτικο τμημα, και φυσικά ούτε που την ειχαν δει. Την αιτησή μου. Ζητησαν να τα ξαναστειλουν, καιν να ξαναπεριμένω 20 λεπτά. Επιπλέον των 4ο λεπτών που ήδη είχα κλείσει εκεί.

Τα πήρα.
Περιμενα να κανουν 2-3 αλλα τηλεφωνα (οχι πολυ προθυμα όμως, ήθελαν να περιμενω λίγο ακόμα) και αφου είδα οτι ειναι μπουρδελοκατασταση, μου τη σβουρηξε και τους ειπα να το ακυρωσουν.
Η υπαλληλος εκνευριστηκε (στα @@ μου), ο υπαλληλος διεγραψε τα τηλεφωνά μου από το νέο κινητο που ΔΕΝ αγορασα, μου εκανε εμμεσως και παραπονο οτι το χρεωνεται το κατάστημα (βρε αι στο διαολο) και εφυγα.
'Οταν πήγα σπίτι είδα οτι εξαφανίστηκαν οι επαφές μου.

Πήρα το κατάστημα.
Τα εριξε στο κινητο μου και δεν μπορούσα να αποδειξω το αντιθετο αλλα αυτό το θρασος μες στα μουτρα μου ειναι που με τσίτωσε. είπε οτι έσβηνε κλπ και ότι μου το ειπε (πρεπει να έπαθα παρακρουση γιατι δεν θυμαμαι κάτι τετοιο) και αν θέλω, να περάσω από κει και να δούμε...αλλα με κανένα απολογητικό υφος τους στιλ "αληθεια; Πωπω , λυπάμαι,τι να σας πω εγω ξέρω οτι δεν σβήνονται," ενα πράγμα

Το θεμα ειναι οτι ΕΣΥ δεν θες να περασω απο κει.
Τραστ μι.
Σχεδον θα λεγε κανείς το ευχαριστιόντουσαν.



ΒΟΝΤΑΦΟΝ, τ'ακούς;

Να χαιρεσαι τους εξυπηρετικούς, γρήγορους, άψογους υπαλλήλους σου.



(Ευτυχως ειχα γραψει στο χερι όλες μου τις επαφες λίγες μέρες πριν, οποτε παρεμεινα ψυχραιμη.)

Comments

οι εξυπηρετικοί γρήγοροι και άψογοι υπάλληλοι είναι μόνο στις διαφημίσεις....

Popular Posts