Είπα να πω μια καλημέρα στα πεταχτά

Εχω καιρό να γράψω γιατί εχω μπλέξει με τις μετακομίσεις και την νέα μου δουλεια. Θα σας τα πω σύντομα.
Να σας πω μόνο οτι έχω 2 κουνέλια, έξι κότες, δύο γάτες και ένα ποντικάκι τοσο μικρό που η φάκα δεν το κρατησε (καμια λύση; Δεν θέλω να το σκοτώσω).
Αγόρασα ποδήλατο, οι ντοματιες μου μεγαλώνουν και έχω ψοφήσει στην κούραση.
Εχω να μιλήσω στην μάνα μου από τοτε.

Η βρύση μου στάζει και εβαλα δοχεία να το μαζεύουν το νεράκι και ποτίζω τις γλάστρες το πρωι και τα ζώα. Γύρισα στην εποχή της οικονομίας. Τα φλούδια από αγγούρι και τομάτες πάνε στις κότες, και ότι οργανικό στην γούρνα όπου έχω κομμένα χορτα και διαφορα για κομπόστ-ύλη για τα φυτά.

Φύτρωσα και σπαραγγια (κρατάνε 20 χρόνια), μπρόκολα, φασόλια, μαρούλια και αρμυρικια.

Είμαι καλα :)

Comments

Takis Alevantis said…
Επιτέλους! Μετά τα, κάπως καταθλιπτικά, προηγούμενα posts και την σχετικά μακροχρόνια απουσία είχα αρχίσει να ανησυχώ. All the best!
Pink_Fish said…
ωραίες δεν είναι αυτές οι ασχολίες? Σε κρατάνε μακριά από τις κακές σκέψεις....Το ποντίκι θα μεγαλώσει και τότε η φάκα θα το πιάσει, μην ανησυχείς
Anonymous said…
.....Aρχόντισσα σε βρίσκω :)))))

Πάντα τέτοια ........
Μακάρι να είχα την τύχη σου. Από μικρό παιδί μου άρεσε να φυτεύω σπόρους και να τους βλέπω να μεγαλώνουν. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά στο καινούριο σπίτι.

Με το ποντίκι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να το αφήσεις κάπου μακριά από το σπίτι σου, κατά προτίμηση κοντά σε κάποιο ερείπιο για να μπορεί να τρυπώσει.
Πόσο το χάρηκα το ποστ σου! Και γιατί είσαι καλά και γιατί εν τέλει, η επιστροφή στην εποχή της οικονομίας, μας δίνει ιδέες και μας κάνει δημιουργικότερους! Να περνάς καλά!
Lina said…
έλα η σέξυ αγρότισσα! =)

τι είναι τα αρμυρίκια;
sstamoul said…
Θαυμάζω! Καλή συνέχεια!
maritita said…
χαιρομαι πολύ με τα νεα! ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και στο εξης. ολα να πηγαίνουν καλά σε εσένα και το παιδί!
Lili said…
Ευχαριστώ όλους σας για τις καλές σας ευχές και την χαρά σας για μας, δεν το περιμενα.

Κουρούνα, πήγα να σε πάρω αλλα το κινητό που έχω δεν ισχύει όποτε στειλτο μου πλιζ η πάρε με (το δικό μου κινητό ισχύει)

Αρμυρίκια ειναι ένα είδος χόρτου αρκετα "παχυ" σαν φύκι ενα πράγμα.

Αν ο ποντικός μεγαλώσει θα κάνει σόι.

Από Τρίτη θα σας πω αναλυτικότερα τα πάντα.
Πάς καλά???
Γιατί να μη χαρούμε???

Σε βρίσκω Θεά. Το οτι δεν έχεις μιλήσει με τη μάνα σου, μόνο θετικό ειναι. Το οτι το έριξες στην αγροτιά κι αυτό θετικό είναι. Το οτι είσαι ψόφια απο την κούραση είναι (μάντεψε) θετικό... γιατι βλέπεις αποτέλεσμα!

Popular Posts