Δεσμά

σημερα έχω νέυρα
Μου την δίνουν όλες αυτές οι εταιρίες που με πρήζουν (άλλες κάθε μέρα άλλες κάθε δυο μέρες) για το χρέος στις πιστωτικές μου.
Βάζω λεφτά, τους τόκους η τράπεζα τους παίρνει, αντε γαμηθείτε στην τελική. Με το να με παίρνεις ΚΑΘΕ μερα για "ενημέρωση" τάχα μου, είναι παρενόχληση.
Να πάρω την γενική γραμματεία καταναλωτή μου λένε κάποιοι. Ελα μου όμως που η μία εταιρεία δεν ακούγεται καθαρά το όνομα της και δεν μπορώ να την καταγγείλω (και το νουμερο -τι βολικό- δνε υπάρχει στον κατάλογο)

Προβληματίστηκα αυτές τις μέρες
Φανταστείτε 2 γυναίκες. Η καθε μια παντρευεται άντρα άλλης εθνικότητας.
Η μια πχ είναι βραζιλιάνα και παντρευεται Ελληνα και η άλλη ελληνίδα και παντρευεται Αμερικάνο, ας πούμε.
Και δυστυχούν στον γάμο τους.
Και οι σύζυγοι τις απειλούν.
Οτι θα πάρουν το παιδί οτι θα τις απελάσουν από την χώρα, ότι ότι ότι...
Τώρα τελευταία άκουσα πολλα περιστατικά και αναρωτήθηκα πόσο πολύ προχωρήσαμε τελικά από την εποχή της κακοποιησης (ξύλο) και της απελευθέρωσης.


Δεν έχω χρόνο να αναλύσω περισσότερα, είμαι στη δουλειά.
Μου λείπει η μάνα μου σαν σύμβολο, τώρα τελευταία.
Μετά θυμάμαι τα ψέμματα, την εκμετάλευση και την χειραγώγηση και κρατιέμαι.


And how was your week?

Comments

Pink_Fish said…
αυτές οι εταιρείες είναι πραγματική πληγή. Μια φορά με το ζόρι κρατήθηκα να μη ζητήσω το προιστάμενο μιας που σχεδόν μ' απειλούσε, τη λυπήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι αν έλεγα αυτά που μου είπε στο τηλ/νο θα την έδιωχναν. Η εβδομάδα μου κουραστική...
SilentSoul said…
λοιπον..μιας και ασχολουμε με καταναλωτες..ειμαι μελος της ενωσης καταναλωτων Ν.Χανιων..χιχιχ...:ρ εχω να σου πω τα εξής...εχουν μια λίστα με ονοματα αυτές οι εισπρακτικές εεεε οι ενημερωτικές εταιρίες.Κάθε πελάτης που θα φοβηθει και θα βαλει λεφτα επιφερει μπονους στον υπαλληλο που το κατάφερε,αρα στα @@ σου,δε μπορουν να σου κανουν τιποτα,δευτερο ειναι παρανομες αυτες οι εταιρίες και καλα ενημερωτικες μαι αρσ (my arss) οποτε κρατα τηλεφωνο και επιθετο και στειλε τα οπως κανουμε και εμεις στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη στην Πλατεια Κάνιγγος ως καταγγελία με πληρη στοιχεία,τα μαζευουν και πηγαινουν νομικα,τριτον ..εχεις την δυναμη εσυ..απλα..κλειστο τους στα μουτρα...:)
Heliotypon said…
Πάρ' τους στο ψιλό. Σπάσ' τους τα νεύρα. Μίλα σαν να είσαι π.χ. Θιβετανή ή Ινδιάνα απ' την Κολομβία. Πεσ' τους ότι είσαι στο τρελλοκομείο κι έχεις κάνει εκτροπή στο τηλέφωνο. Κάτι τέτοια έκανα κι εγώ και σταμάτησαν!

Popular Posts