sto fqcebook

Παρακαλώ, όσοι είστε followers, βρειτε με στο facebook kai κάντε, add, follow, οτι κανουν τελος πάντων για να αποδείξω οτι ειμαι εγώ.
Θένκ γιου.


http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=622495954&ref=ts

Comments

Heliotypon said…
Μωρέ αυτό το φατσοβιβλίο αχώνευτο μου είναι. 'Ασε που το IQ μου δεν μου επιτρέπει να καταλάβω τι γίνεται εκεί μέσα. Κάθε σελίδα του γεμάτη από χιλιάδες κουτάκια, φωτογραφιούλες, διαφημίσεις, παροτρύνσεις, μαλακιούλες από κάθε μεριά. Τι στο διάβολο είναι όλα αυτά και τι σκοπό εξυπηρετούν, δεν θα μάθω ποτέ. Φυσικά και πώς γίνεται να έχεις μερικές χιλιάδες "φίλους" χωρίς να τους έχεις δει ποτέ ούτε να έχεις ακούσει τη φωνούλα τους! ("Vaggelis and Lila are now friends" τόσο απλά κι αμερικάνικα).
Lili said…
Προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ γιατί θεωρώ οτι ειναι μεγάλο φακέλωμα...ομως, όταν έχεις ζήσει εδώ κι εκεί και έχεις αναμνήσεις από πολλές χώρες και ανθρώπους που έχασες, θες να τους ξαναβρεις. Ετσι μπήκα και ξαναβρήκα συμμαθητές και παλιές αγάπες. Σκέφτηκα να βάλω και κατηγορία "πρώην γκόμενοι" αλλα δεν νομίζω οι γυναίκες τους να χαίρονταν πολύ.

Το βρήκα πολύ πρακτικό και για τη δουλειά μου, όλες μου οι επαφές μαζί, δείγμα της δουλειάς μου...
Πότε όμως δεν δέχτηκα να βάλω σε φίλους ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά και μάλιστα πολλοι παρεξηγήθηκαν (αλλά στ'@@ μου).

Ε, και μετά έφτιαξα και το προφίλ του μπλογκ. Γιατί άλλο εγω, με ονοματεπωνυμο, και άλλο μια "τυχαία γυναίκα σε μια πολη" και οι ιστορίες της.

Popular Posts