Πονάω

Εώ και ένα χρόνο περίπου ανεπτυξα ενα πρόβλημα υγείας που απέδωσα αρχικα σε ενα δόντι που απονευρώθηκε ανεπιτυχώς, έσπασε και χτίστηκε προσωρινά (και δεν το φτιαξα ποτέ αφού δεν είχα χρήματα αλλα ούτε και οδοντίατρο που να εμπιστεύομαι μετά από την περιπέτειά μου).
Κατα καιρούς παθαίνω ποονοκεφάλους, λόγω υγρασίας (μια γνωστή μου το παθαίνει και ζεις στην Καρολίνα των ΗΠΑ, μας λυπάμαι και τις δύο) ή λόγω έντασης, κλπ
Με το ξεμάτιασμα μου περνάει μερικές φορές.
Εδώ και ένα χρόνο όμως, πρήζομαι. Το προσωπό μου γίνεται τόσο παραμορφωμένοπ που δεν έχω πρόβλημα να με βάλω και φωτόγραφία.
Θα ψάξω μια.
Εδώ και ενα χρόνο, όταν το παθαίνω αυτό (συνήθως πριν βρέξει ή κοντα στην περίοδό μου), δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να σηκωθώ, να πάω το παιδί στο σχολείο, να πάω πουθενά. Δεν μπορώ να πάρω παυσίπονα γιατί κάνω εμετο. Που εμετό θα κάνω έτσι κι αλλιώς.

Διάβασα στο ίντερνετ γι αυτό. Ημικρανίες.
Το μόνο που κατάλαβα είναι οτι πολλοί υποφέρουν απ αυτό.
Σε καθιστά ανίκανο να λειτουργήσεις.


Καλού κακού κάντε μου ένα ξεμάτιασμα. Υποφέρω σήμερα.

Comments

athinovio said…
ιγμορίτιδα?
Lili said…
οχι, οι ακτινογραφίες έδειξαν οτι ειμαι καθαρή.


Πονάωωωωω
Τρομακτική ανάρτηση.. βλέπεις τον Ιούνιο έβγαλα 3 φρονιμήτες και σε νιώθω... σα θεολόγος αν ήμουν στη θέση σου θα φώναζα μέχρι κι εξορκιστή αλλά για την ώρα ψάξε καμιά κυριά στην επαρχία που να ξέρει από τέτοια για ένα καλό ξεμάτιασμα, εδώ κάνουμε με τρίχα στο λάδι.
Lili said…
Βάσω, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, ήμουν σαφής στο τι πιστεύω και ποτε αλλάζουμε, όπως και σαφής ήμουν στις 5 εντολές που προσπαθώ να ακολουθώ για να κάνω την ζωή μου και των γύρω μου ευκολότερη.
Αν δεν σε αντιπροσωπεύουν λόγω του οτι εχεις κάνει προσωπική δουλειά με τον εαυτό σου ειναι αλλο θέμα.


Να μην ξεχνάς όμως οτι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ταξιδέψουν,να χαλαρώσουν, να χαρούν το σπίτι τους, να καλλιεργήσουν φιλίες και τον εαυτό τους, να διαλογιστουν ή ακόμα και να πληρώσουν ψυχολόγο.

Δες λίγο πώς ζουν οι υπόλοποι, κάτσε στην Ελλάδα λίγο περισσότερο, φαει το νέφος, τις τροφές που "μπορείς να αγοράσεις" με τους μισθούς που κυκλοφορούν,δούλεψε 10ωρα χωρίς να τα πληρώνεσαι, χάσε τις ψευδαισθήσεις περί φιλίας, γάμου, και τιμιότητας μεταξύ των ανθρώπων και μετα έλα πες μου αν έχεις τον χρόνο ή το κουράγιο η την διάθεση να διαλογιστείς (η να σπασεις τα μούτρα του μαλάκα που στα πρήζει για Χη φορά)

Αν δεν το κατάλαβες από το υφος μου, έχω πονοκέφαλο, ακόμα. 2η μέρα. (Και καμία όρεξη να διαλογιστώ:P)

Βρέξε, γαμώ το σπίτι μου.

Popular Posts