Info Quest

Επίλογος.Υπολογίστε.
24 αυγούστου εστειλα το πισι να μου το φτιάξουν.
Περίπου ενα μήνα μετα πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο, στο Ινκα, στον συνήγορο του πολίτη όπως μερικοί μου υποδείξατε.
9 Οκτώβρη ε ειδοποίησαν να παω να πάρω το πισί μου.
14 Οκτώβρη πήρα αντίγραφο γράμμα του υπουργειου με την καταγγελία μου, ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ φατσα καρτα και όλα τα στοιχεία μου, με την απαίτηση η ινφο να δώσει απάντηση εντος δέκα ημερών, με ημερομηνία 30 Σεπτέμβρη. Αντί για απάντηση μου το στείλαν πισω.

Και τώρα έχω πίσω τον υπολογιστή μου, new and improoved, αφού σφυρίζει (λες να φτιαχνει και ζεστο νερό για τσάι;) και η μια usb θύρα του ειναι γτπ.

Comments

Ξαναγράψε στον συνήγορο του πολίτη, δώσε όλα τα στοιχεία, ακόμα και το αντίγραφο της επιστολής και το γεγονός ότι τόσες μέρες μετά και κατόπιν τόσων πιέσεων έχεις πάλι ένα χαλασμένο μηχάνημα...
Κοινοποίησε το στην εταιρεία...
Ανέφερε στο τέλος ότι ζητάς την αντικατάσταση του εξοπλισμού ή την πλήρη επισκευή και ότι επιφυλάσσεσαι του δικαιώματος σου να προσφύγεις στον ευρωπαίο συνήγορο του πολίτη και το ευρωπαϊκό δικαστήριο και να ζητήσεις να γίνει και έλεγχος για το αν το μηχάνημα που πήρες πληρεί τις προδιαγραφές CE.
Και περίμενε...
Lili said…
seriously...κουράστηκα μόνο που τα διάβασα.

Μας έλειψε το πισι και χαιρόμαστε πολύ που γύρισε στο σπίτι.

Αστοναπαειστοδιαολο.
:P
Ανίτα said…
Κρίμα. Πραγματικά πίστευα ότι τουλάχιστο η φοβέρα προς το Υπουργείο θα είχε αποτέλεσμα. Αυτό με τα προσωπικά σου στοιχεία ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Έστω, καλώς δεχτήκατε το κομπιούτερ (...αναβαθμισμένο...)
Lili said…
ma prepei na eixe apotelesma. Kapoio apo ola telos panton :P


me ta stoixeia mou ki ego sokaristhka

Popular Posts