Περί μπλογκ και μπλογκ

Το άλλο μπλογκ τελικά μου κάνει πολύ καλό.
Μπορω εκεί να γκρινιάζω, να λέω τι έχω στο μυαλό μου, να λέω τα πράγματα που μου συμβαίνουν χωρίς να ανησυχω και να κοιτάω πίσω από τον ώμο μου ποιος θα τα πάρει προσωπικά, γιατί εχω εκεί ενα παρεακι ανθρωπων με τους οποιους εχω δημιουργήσει προσωπικές σχεσεις.
Βάζω φωτογραφίες τις μικρής και γενικά ειναι όπως οταν πρωτο ξεκίνησα ΑΥΤΟ το μπλογκ, (χωρίς τα σεξουαλικά αστεία κείμενα που μου ήταν απαραίτητα τότε σαν "ταυτότητα")
Αυτο το μπλογκ στο οποιο γραφω εδω, και τι αλλαγες δεν τράβηξε.
Δυο φορες αλλαξα την διαυθυνσή του. Το ορίτζιναλ ειναι καπου κρυμμένο, αυτό ειναι μια συνέχεια του με τα κέιμενα των 2-3 πρώτων χρόνων όλα μαζεμένα και κοπιαρισμένα. Δυστυχώς δεν μπορεσα να φέρω και τα παμπολλα σχολια που ήταν τοσο αποκαλύπτικά με τον εμπλουτισμό αλλά και τις διαφωνίες περί ελευθεριας, περί ίντερνετ, περί ανθρωπινου σεβασμου και δικαιωμάτων.

Ισως μια μέρα, οταν δεν θα νιώθω τη σκια καποιων ανθωπων πανω μου, να το ξαναβγάλω στην επιφάνεια, ως τότε όμως θα συνεχίσω εδώ, με καποιο φιλτραρισμα, και στο "κρυφό", τελείως ελεύθερα.

Γιατί οταν ζεις περιορισμένος από παντού καπου πρέπει να εισαι ο εαυτός σου.
Ευτυχως που ακόμα μπορώ...

Ομως μου λειπουν μερικοί. Η Αρετούσα, η Αθηνά, και άλλοι...σιγά σιγά θα ήθελα να τους μαζεψω εκεί...


Και θα ήθελα και κάτι άλλο. Να γνωρίσω λιγο τους followers αυτού εδω του μπλογκ. Μερικοί μου εξαψαν την περιέργεια και δεν μπορω να βρω το προφίλ τους, οπως η Little ας πούμε.

Δεν μου συστήνεστε με καποιο λίνκ, όσοι εχετε μπλογκ η προφιλ;
Θα με ευχαριστούσε.

Comments

Popular Posts