Τι είπε;

Περιστατικό ένα.
Προχωράω στον δρόμο στην Κατεχάκη και βλέπω ένα ταξι. Πρώτη μερα με τα σανδάλια μου ειχαν γίνει τα πόδια φετες, οποτε τον φωνάζω και του λέω "Λεωφ. Αλεξάνδρας;"
"Λυπάμαι κοπέλιά, δεν θα προλάβω, πρέπει να πάω Χαλάνδρι. Να σε πάω προς τα κει, αν βολεύει...."

Εμεινα να τον κοιτάω ενώ ακουγα το Φσσσστ! Μποινγκ του Βουτσα με υπερβολική ηχώ στο κεφάλι μου.

Περιστατικό δύο
Περιμένω στη σταση να πάρω την κόρη μου, και ένα κινούμενο κλίσε (χοντρος καραφλός)στριβει με την σακαράκα του φωνάζοντάς μου "Βυζάρες!"

Τι ειναι αυτό που ωθεί εναν ενήλικα αντρα να εκφραστει έτσι σε μια παντρεμένη/ωριμη/μεγάλη/γυναίκα/μητέρα/ ουατεβερ....άγνωστη με αυτόν τον τοσο εκφυλιστικό και οικείο τροπο; Πότε δεν θα το κάταλαβω.
Και ποτε δεν θα το δεχτω, για να ειμαι ειλικρινής.

Πιο μικρή φαντασιονόμουν να τους κοπανάω το κεφάλι με ένα φτυάρι, ή να τους ξεριζώνω τα μπαλάκια με τα γυμνά μου χέρια. Αργότερα έμαθα οτι σχεδον όλες μου οι φίλες και γνωστές έχουν νιώσει αυτό το κύμα οργής κάποια στιγμή που απλώς λες "Φτανει!!".
Φτάνει με τις προσβολές, με την χυδαιότητα, με τα πουλία σας που τα κρέμάτε σαν μετάλια στο κούτελό σας και που τα πετάτε στην μούρη μας, ειτε στη δουλειά, ειτε στον δρόμο, είτε στις φιλίες μας.

Γύρισα και τον κοίταξα.
Χοντρος, καράφλας και ηλίθιος.
Δεν θυμώνω πια.
Μεγαλώνοντας αποδεχεσαι τους μαλάκες αυτού του κόσμου, την υπαρξή τους, το αναποφευκτο ζόρι που θα τραβήξεις αν εχεις την ατυχία να τους διασταυρώσεις.
Ευχαρίστησα την τύχη μου που η μίζερη αγάμητη βρώμικη υπαρξή του πέρασε από την δική μου για 3 δευτερόλεπτα μόνο, και αναρωτήθηκα πόσες φορές άκουσα τετοια, από 11 χρόνων κοριτσάκι.
Για το "κώλο" και την "κωλάρα" μου, χοντροι ταξιτζίδες να γλύφουν το στομα τους οταν αγόραζα παγωτο, με κοτσιδάκια ακόμα, γέροι ταξιτζίδες να μου ανοιγουν την πόρτα για να με χουφτώσουν όπως έβγαινα, αφεντικά που με απέλυαν επειδη δεν τους εβρισκα ελκυστικούς, και τοσα, μα τόσα πολλά άλλα που μου μαύριζαν την ζωή.

Τις σκέψεις μου διεκοψε ενας μαυριδερός τύπος τυπου Πακιστανος ο οποιος, με κοιταξε πηγαινοντας να πάρει το παπακι του με τα ντελίβερι και δειλα δειλά ψιθύρησε: "Ωραία γκομενα."


Φσσσσστ Μποινγκ.

Comments

yannis said…
Ενώ αν σου το έλεγε ο Πιρς Μπρόσναν θα σου άρεσε.
Anonymous said…
Δες το θετικά,αρέσεις (έστω στα ανθρωποειδή) και μη νομίζεις και οι πιο κορρέκτ το ίδιο μπορεί να σκεφτόμασταν (αλλά δε θα στο λέγαμε ποτέ κατάμουτρα και χυδαία)
Ίσως να φταίει και η Ανοιξη. Ή μάλλον ο κακός μας ο καιρός...
Lili said…
yannis,
Το θεμα ειναι οτι ενας Πιρς Μπροσναν σπανίως ειναι τοσο χυδαίος, πιθανον γιατί εχει μπολικες επαφες με τις γυναικες, και ξερει πώς να μιλήσει, σε αντίθεση με τον Νεαντερταλ που εχει συσχετιστεί μόνο με τη χουφτα του.
Αν ήταν όμως-φορ δε σέικ οφ αργκιουμεντ- τόσο χυδαίος ένας κούκλος άντρας, σαφεστατα δεν θα μου έφερνε εμετό οπως το βουβαλόπαιδο, αλλα πάλι θα με χαλαγε διοτι πολυ απλά θα περίμενα από εναν θεο να μην ειναι τοσο ρηχός και αγενής.

Την δική σου αντίδραση όμως δεν καταννοω. Με ποιο κριτήριο αναιρείς κάτι που δηλώνω και γιατί με τσουβαλιάζεις με όλες τις γυναικες που πιθανόν γνώρισες-ή όχι στη χωή σου, και με βάζεις στην διαδικασία να αιτιολογηθω/απολογηθώ;

Αυτό δεν ειναι αγενεια και κακός τροπος;
(Γιατί δεν ειδα κατι του στυλ "θα αλλαζε κατι αν ήταν όμορφος;")


Εκτος αν περιεγραψα την δική σου δημοσια οδική συμπεριφορα, χτυπησα νεύρο και ενιωσες την αναγκη να υπερασπιστείς ολους τους λιγδιαριδες αυτού του κόσμου, υπονοοντας εμμεσα οτι "αλλιως θα μίλαγες αν ήταν κούκλος, όλες ιδιες ειστε!"


Και αυτόν τον τύπο αντρος εχω κουραστει να τον συναντω, μπαστα πια. Εχθρότητα, αναίρεση, καχυποψία και νευρα,(αν και συ μονο καχυποψία και αναίρεση εδειξες, μην σε τσουβαλιάσω με το παρακάτω παραδειγμα) λες και οι γυναικες αυτού του κόσμου κατι σας χρωστάνε και επειδη δεν σας το δίνουν, ειναι ολες τους πουταααααανεεεεεςςςςςςςς.

:D



Είναι να τραβάς τα βυζιά σου από απόγνωση...


κυριους, με κάλυψες
gsatelite said…
...Αουτς!
..Κατι τετοια ποστακια με φερνουν πολυ πισω...
Yannis ....φιλαρακο η κυρια σε ταπωσε,τωρα μονο η συγγνωμη και η προσκληση σε δειπνο σε σωζει..
Xωσε Lili χωσε..μερικες φορες μας αξιζει
Φιλια
G.
Συμφωνώ με τον κιούριουςςς.

Αρέσεις γενικώς, αλλα οι αντιδράσεις είναι ειδικές.

Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις, πώς να το κάνουμε! (Φοβερό σουξέ).

Προς Θεού, μη τραβήξεις τα βυζιά σου γιατι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη ;)
Lili said…
Xaxaxa, Χαμένο κορμί, με μεγάλη μου ηδονή ειδα οτι αυτή τη φορά δεν μου ζητησες να μην βγάλω τα ποστακια σου και με απίστευτη χαρα τα δημοσίευσα χεχεχε....

Τωρα να εξηγούμαι. Δεν νομίζω οτι στα 73 κιλα, 1.57 γυναίκα στα -αντα, αρεσω. Δεν ήταν αυτό το πνεύμα του ποστ. Αρεσω οταν ειναι βραδυ, σκοτεινιά, στη σκηνή οπου παιζουν άλλα πράγματα ρόλο. Στο δρομο με κροκς και μπλουζακι, αχτενιστη και άβαφτη....χμμμ οχι, δεν αρεσω.
Πρέπει να ειναι πολύ πεινάλας ο άλλος να φτασει στο σημείο να με "καμακωσει" . Και έτσι.

Οσο για το τραβηγμα, πλέον εχουμε φτασει να τα πατάμε, ποσο πιο χειρότερο μπορει να καταντήσει;

Γι αυτο σου λεω, δεν εχει να κανει με το αν αρεσω εγω, Εγω απλά ειμαι φορέας δυο "πεπονιων".
Πετάμε την μαλακία μας και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. (Μεταφορικά και ίσως κυριολεκτικά αν η εμπειρια μου μετραει σε κάτι.)


Και μεσα σε όλα αυτά μια γυναικα, ενας άνθρωπος, μια υπαρξη με θέλω, αισθήσεις, σκέψεις και αισθήματα εκμηδενίζεται στο απόλυτο τίποτα,
σε καφάσι.

Ντροπή.


Κυρίως, γιατί ειναι σαν να πετάς "ασφαιρα".(ναι σεξουαλικό ειναι αυτό)
Ολος ο ντορος ενος κινγκ κονγκ που βαράει το στήθος του για να αποκαλύψει με δυο λεξούλες τον ανασφαλη ψυχισμό ενος φοβισμένου μικροτσούτσουνου, ριάλι...
NotHere said…
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτό το post μιας και μέσα από τα ρηχά σχόλια που μας μετέδωσες, μας επέτρεψες να πλάσουμε στο μυαλό μας μια πολύ ωραία εικόνα για το πως είσαι, η οποία συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα που είχαμε μέχρι στιγμής από τα γραπτά σου.
Οπότε τώρα έχουμε και εικόνα και ήχο. Το blog σου έκανε το πέρασμα από το ραδιόφωνο στη τηλεόραση. Και πάλι ευχαριστούμε! ;)

PS. το σχόλιο για τα κιλά και το ύψος το προσπερνάω ως μη γενόμενο...
yannis said…
Απλά ένιωσα τη ζυγαριά να γέρνει απότομα σε μια μεριά , γι'αυτό το έγραψα.

Lili έγραψε:

"ένα κινούμενο κλισέ(χοντρος καραφλός)στριβει με την σακαράκα του φωνάζοντάς μου "Βυζάρες!""

"Γύρισα και τον κοίταξα.
Χοντρος, καράφλας και ηλίθιος."

"χοντροί ταξιτζίδες να γλύφουν το στομα τους οταν αγόραζα παγωτο, με κοτσιδάκια ακόμα, γέροι ταξιτζίδες να μου ανοιγουν την πόρτα για να με χουφτώσουν"

"ενας μαυριδερός τύπος τυπου Πακιστανος"
Lili said…
Υαnnis,να με συγχωρει η χαρη σου
αλλα εφοσον ο τυπος φερεται με αγενεια και σχολιαζει την εμφανιση μου, ανοιγει την πορτα σε κριτικη της δικης του εμφανισης.
Δευτερον, εχω καθε δικαιωμα να μην μου αρεσουν οι χοντροι καραφλοι τυποι. Για σεξ,
Και δεν μ αρεσουν.
Το καραφλο σε ωραιο σωμα οκ, η κοιλιτσα σε ανθρωπο με μαλλια οκει. Αλλα ο συνδυασμος με παθαινει, ειδικα αν μου πεταει στα μουτρα σεξουαλικο σχολιο, αναγκαζοντας μεμε βια να τον δω εστω και για ενα δευτερολεπτο ως σεξουαλικα ενεργο. Χανω το φως μου, ελεος.
Οχι οτι χρωσταω καμια εξηγηση, ειναι δικαιωμα μου να νιωθω ο,τι θελω.
Τριτον, τον πακιστανο δεν τον ειπα με περιφρονηση οπως τον προηγουμενο, αλλα με απορια.
Είναι δυνατόν;
Που πας βρε καραμητροοο;
Μονο στις τσοντες οι γυναικες ειναι προθυμες να σκυψουν, γλυψουν κλπ
(π*υτσος να ναι κι ο, τι να'ναι δηλαδη)


Απο κει και επειτα, ειναι σαφεστατα πολυ ευγενες συναισθημα να θες να ισσοροπησεις μια ζυγαρια, ακομα και σε ξενα χωραφια, ακομα και μες στο μυαλο του αλλου, αλλα αν δεν ξεκινας με ερωτηση αλλα με συμπερασματικη φραση, πιο πολυ σε πειραγμενο νευρο μου κανει, οπως και να θες εσυ να το βαφτισεις.

γιατι, αναρωτησου, γιατι ενιωσες να αδικω τον βουβαλο;

Δεν σε ειδα να σοκαρεσαι εξισου με την συμπεριφορα του. Και αναλογισου οτι μιλαμε για δυο αγνωστους ανθρωπους, ενηλικες, μερα μεσημερι.
Μονο εγω βλεπω το σουρεαλσιμο και την ηλιθιοτητα που κρυβει μια τετοια συμπεριφορα;


Το οτι με παρενόχλούσαν οι ταξιτζιδες εμπράκτως σοκάροντας με σε μικρή ηλικία, το πέρασες ντουκου, ενω αυτά από μόνα τους θα ειχαν σπασει την "ζυγαριά" σου με το βάρος τους.


Εγω θα ελεγα ισσοροπα πρωτα τις δικες σου παρορμησεις και βρες από πού πηγάζουν, πριν τρεξεις να φερεις την ταξη σε οποιουδηποτε αλλου τις σκεψεις.
Λεω εγω τωρα...


Νοτ χιαρ, δεν σε καταλαβα καλα γιατί μιλάς στον πλυθυντικό-προφανως γιατι νιωθεις ανασφάλεια να πετας κακίες μόνος σου και θες να ενισχύσεις ετσι την αποψή σου, αλλα αν καταλαβα καλά, μπήκες να μου πεις οτι "χαχα, μονη σου το λες οτι εισαι ασχημη, χαχαχα, τελικα εισαι ασχημη, και εχω δικιο να μη σε γουσταρω;"



...........................
..........................




What is this, high school?








Επειδή ζαχαρώνω τον Yannis με dominatrix forplay, μην παρεξηγηθείς αν δεν σου ξαναδωσω σημασία, ειναι grown up time.
Oταν "πεσει" μπορείς να πάρεις σειρα.
yannis said…
Δεν παρεξηγιέμαι χρυσή μου.

Φιλάκια
NotHere said…
Lili said:
"Νοτ χιαρ, δεν σε καταλαβα καλα γιατί μιλάς στον πλυθυντικό-προφανως γιατι νιωθεις ανασφάλεια να πετας κακίες μόνος σου και θες να ενισχύσεις ετσι την αποψή σου, αλλα αν καταλαβα καλά, μπήκες να μου πεις οτι "χαχα, μονη σου το λες οτι εισαι ασχημη, χαχαχα, τελικα εισαι ασχημη, και εχω δικιο να μη σε γουσταρω;""

Εεεεχμ... Με παρανόησες εντελώς. Μα εντελώς :). Όταν λέω: "να πλάσουμε στο μυαλό μας μια πολύ ωραία εικόνα για το πως είσαι, η οποία συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα που είχαμε μέχρι στιγμής από τα γραπτά σου." το εννοώ κυριολεκτικά το "ωραία εικόνα". Το visualization που έκανα εγώ από την περιγραφή σου, ήταν σε αυτό το στυλ:
"Κουκλάρα. Δίμετρη (το ύψος είναι υποκειμενικό). Θεά. Βγαίνει στο δρόμο και σταματάει η κυκλοφορία. Όλοι οι άντρες στέκονται να θαυμάσουν και ας είναι χόντροι, καραφλοί και άσχημοι. Κανένας δεν μπορεί να συγκρατηθεί να μην κάνει κάποιο σχόλιο, ακόμα και αν δεν έχει ούτε το μυαλό, ούτε την παιδεία ώστε να μην πει κάτι εντελώς ανάρμοστο. Γέροι ταξιτζήδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να έρθουν όσο ποιο κοντά της μπορούν, σα να είναι αυτή που θα τους κάνει ξανά νέους.".
Αυτό είναι το visualization που ταίριαξα με την εικόνα που είχα ήδη από τα γραπτά σου.

Θεώρησε το αποτυχημένη προσπάθεια για κοπλιμέντο και ανακάλυψη μιας ευχάριστης όψης μέσα σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Δεν το έγραψα για να το πάρουμε τόσο σοβαρά και να το αναλύσουμε...

"Οπότε τώρα έχουμε και εικόνα και ήχο. Το blog σου έκανε το πέρασμα από το ραδιόφωνο στη τηλεόραση. Και πάλι ευχαριστούμε! ;)"

Ελπίζω τώρα να φάνηκε καλύτερα τι ήθελα να πω...
Lili said…
Τωρα εγώ ντρεπομαι....












(η με δουλέυεις ψιλό γαζί οποτε εσύ θα πρεπε να ντρεπεσαι)

Παντως, και χωρίς ίχνος πλάκας, ΔΕΝ ειμαι ωραια. Είμαι υπέρβαρη, ειμαι μεγάλη κυκλοφορώ αβαφτη και ατημέλητη. Αν δεν ειχα φοβο μηυν πατησω το στήθος μου δεν θα φόραγα ουτε σουτιεν. Πνίγομαι.
ΟΜΩΣ
Πολλοι αντρες θα το έχωναν οπου να ναι.
Και μη μου πειτε όχι, ακόμα και σε ηλεκτρικές σκουπες το βάζουν μερικοί.

Επειδη όμως προβλέπω να με κραζουν καποιοι με τους οποιους εχω συναντηθει -ή και ο γκομενος, θα πω το εξης.
Ξερω να βαφομαι.
Ξέρω να ντύνομαι (οταν δεν βαριεμαι)
και πλεόν στα 39 μου μπορω να παραδεχτω χωρίς σεμνοτυφία οτι με βρισκουν οι περισσοτεροι σεξυ και "θηλυκή". (ασχετως αν εγω σκυλοβαριεμαι την ολη διαδικασία).


Αρα;
Αρα η φαντσίωση σου ειναι οφ, και οι αντρες απλά μυρίζονται σαν τα σκυλιά πότε περναει η σκύλα.
;)




Yannis δεν πεφτεις και νιωθω οτι πέρασε η μπογιά μου.
Angelo said…
"Είμαι υπέρβαρη"

΄Οχι. Είσαι well-rounded και curvalicious.
Lili said…
"Επειδη όμως προβλέπω να με κραζουν....-ή και ο γκομενος..."

Το πα 'γω, δεν το'πα;
(Αν και δεν εκραξε.)
Lina said…
ο πακιστανος παντως μπορει να ηταν πιο ευγενικος, απλά αντι για "γυναικα" να εχει μαθει να λεει μονο "γκομενα"...
Lili said…
τσου, μη σε μπερδευει το "δειλά" που έγραψα. Είχε τη λιγουριά του αλλα επειδή ειμαι και νταρντάνα φοβήθηκε μη φανει καμια αναποδη.

:D
yannis said…
By the way, εννοούσα τη ζυγαριά ανάμεσα στους όμορφους και τους άσχημους.
Lili said…
Γιαννη, αν και γουσταρω τρελα τους ομορφους, τα χω φτιαξει και με ενα μερτικό ασχημων. Είχαν κατι.
(Τρόπους; Πηδήξει μια γυναικα εστω και ξελαμπικάρει;)

Δεν τα βαζω με τους ασχημους.
Τα βαζω με τους ασχημους που δεν εχουν συναισθηση το ποσο απωθουν κυριως με τη συμπεριφορά τους, που δεν εχουν βαση για τετοιο "θαρρος" (μονο σου το ειπες, πιστευεις οτι ενας κουκλος στην ιδια περιπτωση θα ειχε αλλο αποτελεσμα)..και μια και ειμαστε στο θεμα...δεν αντεχω τους ασχημους που συμπεριφερονται εχθρικα στις ομορφες.

Λες και τους χρωστανε κατι και βγαζουν μισος που τους "το" στερουν.


Απο κει κι επειτα εγω ειμαι ασχημη αρα μπορω να μιλάω ελευθερα, αλλα και να μην ημουν, παλι θα μπορουσα να μιλησω ελευθερα μιας και ειμαι η κατοχος των "βυζαρων" που με τοσο τακτ τραβηξε πανω τους την προσοχή η Αποτυχημένη Αμβλωση.

Popular Posts