Πιπες μπλε και νιρβανα κουκι'ζ

Αν ημουν αντρας και διαβαζα εδω αυτα που γραφω, θα με ερωτευομουν.
Γιατι θα εβλεπα μια γυναικα εξυπνη, μια γυναικα φιλοσοφημενη, με χιουμορ, προς το kinky(τι προς, μεχρι τα μπουνια), ανοιχτη στο μυαλο, καλοκαρδη.
Μια γυναικα με κατανοηση, μια γυναικα με θεληση, που θα ηταν διπλα μου, που εχει χιουμορ .Μια γυναικα που θελει χαδια και καποιον να την παρει απο το χερι και να την προστατεψει, οχι να την λιωσει.
Μια γυναικα που δεν μιζεριαζει.
Και ομορφουλα, και σεξι και ναζιαρα.Που χεστηκε για την μοδα, και τρεχει σε κατσαβραχα αν χρειαστει. Που ειναι περιτριγυρισμενη(ακομα) απο διαφορους, αλλα χεστηκε.

Απο την αλλη, αν ημουν αντρας και διαβαζα αυτα που γραφω εδω θα ξενερωνα απιστευτα, γιατι θα εβλεπα μια γυναικα αποτομη, βρωμοστομη,απολυτη, παρεξηγησιαρα καβγατζου, με λιγη εκτιμηση στους αντρες, φεμινιστρια που δεν ξυριζεται και καιει το σουτιεν της, περιεργη, σκληρη,αντρογυναικα και σπαζαρχιδω.
θα εβλεπα μεγαλο κωλο και 35χρονο βυζι, χυδαιοτητα, θυμο και πικρα.
Κακη νοικοκυρα και ανυποτακτο, θεοτρελλο πλασμα.
Μια μεσηλιξ, μια μανα, μια τυπισσα που δεν εχει απαλες "ακρες" πανω της.Που δεν θα μαγειρευε, δεν θα καθοταν σουζα στην μανα μου και μπορει το πουλι μου να μην της εκανε, καθοτι το θελει τουρμποσαιζ.
Μια γυναικα που θα με διαολοστελνε ανετα μπροστα σε τριτους.
Μια σαχλη, ονειροπαρμενη,ματαιοδοξη ψωναρα.


(αν κρινω απο αυτα που μου εχουν πει κατα καιρους)


Εξαρταται φυσικα απο τον αντρα , τα ματια του και που εστιαζει βαση προτιμησεων του.
Απο το ποιες αναγκες του ειναι καλυμενες απο τον ιδιο και ποιες ψαχνει να καλυψει με συντροφο/ ξεπετα/ δουλαρα,/ελευθερη σχεση, κλπ κλπ




Μην παρεξηγηθω δεν ψαχνω για γκομενο αν και υπαρχουν στιγμες που μου την βαραει να ειμαι μονη μου 2 χρονια τωρα,με ζενιθ προχτες που δεν ηθελα να παω σπιτι αν δεν γνωριζα καποιον αλλα τελικα αγορασα ενα κινγκ σαιζ παγωτο και εκανα mental note να παω επιτελους στο σεξ σοπ στην μεσογειων να γορασω εναν δονητη...Ροζ κατα προτιμηση.
Ουτε φτιαχνω αγγελια για να εκθειαστω.





Σκεφτομουν πολυ σοβαρα να το "γυρισω" να αρχισω να πηγαινω με γυναικες, μπας και βρω λιγη κατανοηση και ταυτιση, αλλα οπως ελεγα χτες σε μια φιλη
"σε εναν αντρα του λες "δεν σε πιπωνω", και σε παιρνει, γιατι κανεις και αλλα πραγματα, στην αναγκη "καταπινεται". (pun intended)
Σε λεσβιακη σχεση αν δε γλυψεις μ***ι, τι σκατα μενει;"




Γαμωτο , καταδικασμενη ειμαι either way.:P

Comments

Popular Posts