Thursday, June 01, 2006 Georgy porgy puddin pie

Kiss the boy and say goodbye



Στις 26 Μαΐου, στις 1.30 το πρωί, ένας άντρας είχε πέσει πάνω στο τιμόνι του Range Rover του, μισό αναίσθητος, στην μέση της γωνίας του Hyde Park, βάζοντας τον εαυτό του και άλλους σε κίνδυνο. Ένας περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Οι έκπληκτοι αστυνομικοί είδαν τον 42χρονο George Michael,ζαλισμένο , εκτός τόπου και χρόνου.
Παραδέχτηκε ότι είχε καπνίσει κάνναβη και βρήκαν επάνω του GHB, ένα διαφανές ναρκωτικό που χρησιμοποιούν οι clubbers, και που δίνει την ίδια αίσθηση όσο 4-5 ποτά μαζί.
Οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή έκαναν ότι ήταν δυνατόν να μην γραφτεί στα πρακτικά, γράφει η Sun, διότι ο Michael, έχει θαυμαστές στην Αμερική, και ως γνωστό , όποιος εισέρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να δηλώνει αν έχει παρελθόν με απαγορευμένες ουσίες..
Ο Τζωρτζ Μάικλ είχε συλληφθεί άλλη μια φορά, στο Λος Άντζελες, το 1998, σε δημόσιες τουαλέτες, όταν πρότεινε εν αγνοία του- σεξουαλική πράξη σε έναν αστυνομικό με πολιτικά..
Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις, η εικόνα του ως ετεροφυλόφιλος καταστράφηκε και ο κόσμος έμαθε για την σχέση του με τον Ανσέλμο Φελέπα που πέθανε το 1994 από aids.
Ο τότε σύντροφός του, ο Κenny Goss, ξεπέρασε την προδοσία και συνεχίζουν να ζουν μαζί, ενώ οι φήμες λένε ότι θα παντρευτούν σύντομα.
Ο George Michael( Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου) είχε εμπλακεί πριν λίγα χρόνια σε ένα δικαστικό αγώνα με την Sony, για τα δικαιώματα των τραγουδιών του, τον οποίο έχασε. Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι πλέον θα διοχετεύει τα τραγούδια του μόνο στο ιντερνετ και δωρεάν, ένας τρόπος δικής του επανάστασης (και ίσως πρωτοπορίας, αφού έτσι κι αλλιώς με την εμφάνιση των p2p, οι σχέσεις μας με την μουσική βιομηχανία άλλαξαν για πάντα).
Ο γεννημένος στο Λονδίνο Τζωρτζ, από κύπριους γονείς, το ίνδαλμα χιλιάδων κοριτσιών, ο ερμηνευτής και δημιουργός κλασσικών τραγουδιών όπως το careless whisper, wake me up before you go-go, everything she wants, I want your sex, freedom, faith….ο ξανθός άντρας με το αστραφτερό –κάπως στραβό- χαμόγελο, και την υπέροχη φωνή, δεν υπάρχει πια. Την θέση του έχει πάρει ένας βαρύς μεσήλικας, με γκρίζα γένια ημερών και βλέμμα θoλο από τα ναρκωτικά.
Aναφορές λένε, ότι είναι η τρίτη φορά σε διάστημα ενός μηνός που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Φανς του απ' όλο τον κόσμο του στέλνουν γράμματα, μαιλς, μέσω του σάιτ του και σε περιοδικά, εκφράζοντας την υποστήριξη τους και την κατανόηση τους για τις τραυματικές εμπειρίες που υπέστη ο ίδιος μέσω της δημόσιας εικόνας του. Αν οι φωνές τους φτάσουν τα αυτιά του και αν θα είναι αρκετά νηφάλιος να τις επεξεργαστεί, όπως και το αν θα βρει το κουράγιο να γυρίσει τον χρόνο λίγο πίσω και να φροντίσει τις πληγές του, θα το δείξει ο μόνο ο καιρός. Μουσικός και συνεργάτης του, είπε στην Μirror, ότι καπνίζει μέχρι και 20 τσιγάρα κάνναβης την ημέρα, με αποτέλεσμα να μένει δισκογραφικά αδρανής από το 2004(αν και φημολογείται ότι τώρα θα ξεκινήσει μια περιοδεία, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια)
Το καινούργιο του σινγκλ λέγεται “John and Elvis are dead”. Μη προσθέσουμε και το
“George too”, έτσι Γιωργάκη μας;



Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, (ενδεικτικά)

http://towleroad.typepad.com/towleroad/george_michael/index.html

Comments

Popular Posts